Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Tangen Loodgietergereedschap
 5. Terug naar Langbektangen

Langbektangen

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Merken

  Verkocht door

14 producten
Sorteren op:
i

Sencys langbektang 20cm

Sencys langbektang 20cm

Thuisbezorgd / Ophalen

16,

49
Baseline gebogen punttang staal 150mm

Baseline gebogen punttang staal 150mm

Thuisbezorgd / Ophalen

Permanent 

lage 

prijs 

6,

49

Langbektangen kopen bij Brico/Plan-it

Brico/Plan-it heeft een ruim assortiment tangen. Er zijn zeer veel soorten tangen, maar je kunt grofweg onderscheid maken in drie soorten: snijdende tangen, grijptangen en combinatietangen. De langbektang valt in principe onder de categorie grijptangen, net als bijvoorbeeld de platbuigtang en de waterpomptang. De langbektang heeft lange en meestal dunne, spitse bekken, waarmee je voorwerpen kunt pakken in bijvoorbeeld smalle ruimtes of lastig te bereiken plaatsen. Brico/Plan-it heeft verschillende langbektangen in het assortiment met verschillende afmetingen voor verschillende toepassingen.

Toepassingen langbektang

Een tang bestaat grofweg uit twee hefbomen, die met elkaar zijn verbonden door een scharnier. Een tang heeft een bek, waarmee je in feite het werk verricht. Een tang is in eerste instantie een handgereedschap om iets te grijpen. Sommige tangen hebben een snijvlak in de bek, waardoor ze ook geschikt zijn om te snijden. De langbektang is vooral bedoeld om een voorwerp stevig beet te pakken en daarmee bijvoorbeeld materiaal te kunnen buigen of plat te drukken. Bij Brico/Plan-it vind je verschillende modellen langbektangen, zoals de mini langbektang voor het precisiewerk, langbektangen van verschillende afmetingen en punttangen die ook geschikt zijn om zacht materiaal te knippen.

Prima kwaliteit langbektangen 

Brico/Plan-it verkoopt langbektangen van bekende merken als Sencys en Bahco. Het merk Sencys biedt een breed assortiment handgereedschap, waaronder langbektangen, gemaakt van de beste materialen en volgens de laatste technische inzichten. Bovendien krijg je bij Brico/Plan-it 10 jaar garantie op al het handgereedschap van Sencys. Ook vind je bij Brico/Plan-it langbektangen van het kwaliteitsmerk Bahco. Deze zijn ontwikkeld volgens het exclusieve ERGO proces, wat wil zeggen dat deze tangen zo zijn ontworpen dat ze goed in de hand liggen en reageren op elke draai- en keerbeweging. Dit gereedschap beschermt de spieren die nodig zijn voor een veilige grip en maken het werk gemakkelijker. Bij Brico/Plan-it koop je al je gereedschap, waaronder ook de langbektangen van hoge kwaliteit voor een bijzonder gunstige prijs.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten