Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Schroevendraaiers
 5. Terug naar Torx schroevendraaiers

Torx schroevendraaiers

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Merken

  Verkocht door

  Geleverd in opbergmiddel

24 producten
Sorteren op:
i

Baseline schroevendraaierset voor Torx 3st.

Baseline schroevendraaierset voor Torx 3st.

Thuisbezorgd / Ophalen

Permanent 

lage 

prijs 

9,

79
Wiha precisie schroevendraaier Torx T1 40mm

15%

korting

Wiha precisie schroevendraaier Torx T1 40mm

Thuisbezorgd / Ophalen

Met de kaart

12,

49

10,

62

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log invoor nog meer voordelen.

Torx schroevendraaiers kopen bij Brico/Plan-it

De vorm en kop van schroeven kunnen verschillende vormen en afmetingen hebben. De dikte van de kop van de schroef kan verschillen en daarnaast kan een bout zeskantig, vierkant of cilindervorming zijn. Daarom bestaan er ook kruiskopschroevendraaiers, platte kop schroevendraaiers en precisie schroevendraaiers. Aan de bovenkant van de schroef kan een uitsparing zitten, waarmee de schroef met behulp van een schroevendraaier in het materiaal kan worden vast of los gedraaid. Deze uitsparing kan een streep, kruis of een zeskant zijn. Voor een standaard uitsparing met zeskant gebruik je een inbussleutel. Voor een zeskant waarbij de zijkanten iets naar binnen glooien, gebruik je een torx schroevendraaier. Brico/Plan-it heeft in het assortiment schroevendraaiers ook torx schroevendraaiers voor torx schroeven van diverse afmetingen.

De juiste maat torx schroevendraaier

De torx schroevendraaier of torxsleutel is een schroevendraaier die precies op de schroef met het stervormig gat met zes hoekpunten past. Je moet natuurlijk wel de juiste maat gebruiken. De maat wordt aangegeven met een hoofdletter T en een getal erachter. Het is belangrijk de juiste maat torx schroevendraaier bij de juiste maat van de torxschroef te gebruiken. De maten lopen van T1 tot en met T10. Daarna worden de maten T15, T20, T25, T27, T30 en vervolgens zit er steeds vijf stappen tussen de maten. Zoals je ziet is T27 hier een uitzondering. Deze maat wordt veel gebruikt. De maten van de torx schroevendraaier en torxbouten worden op de verpakking aangegeven. Het is dus geen probleem de juiste maat van de torxbout en torx schroevendraaier bij elkaar te vinden.

Torx schroevendraaiers, torx schroeven en torx bits van Brico/Plan-it

Je kunt torxschroeven eenvoudig vast en los draaien met een torx schroevendraaier, maar er is ook ander gereedschap. Zo zijn er torxsleutels in de vorm van een inbussleutel met een T-greep aan het uiteinde. De torx schroevendraaier is natuurlijk niets anders dan een schroevendraaier met een torxkop. De torxsleutels en torx schroevendraaiers vind je in het assortiment handgereedschap van Brico/Plan-it. Er zijn ook torxbits of torxschroefbits verkrijgbaar die gebruikt worden in een schroefmachine. Kijk ook eens in ons aanbod torxschroeven. Op onze website vind je er een beschrijving bij voor de juiste toepassing van deze schroeven. Je kunt er meteen ook je bestelling doen. Maak je bestelling compleet met alles wat je nodig hebt en laat het thuisbezorgen of kom even langs in de winkel om je aankoop compleet in één keer op te halen.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten