Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Aankoopmogelijkheden
 • Gewicht
 • Volume
 • Accessoires bijgeleverd
 • Geleverd in opbergmiddel
 • De beste prijzen
4 producten

Baseline precisie schroevendraaierset – 6 stuks
Baseline precisie schroevendraaierset – 6 stuks
Precisie schroevendraaiersets
Sencys precisie schroevendraaierset 22st.
Sencys precisie schroevendraaierset 22st.
Precisie schroevendraaiersets
Sencys precisie schroevendraaierset 6st.
Sencys precisie schroevendraaierset 6st.
Precisie schroevendraaiersets
Sencys precisie schroevendraaierset voor Torx 7st.
Sencys precisie schroevendraaierset voor Torx 7st.
Precisie schroevendraaiersets

  Precisie schroevendraaierset kopen bij Brico/Plan-it

  Schroevendraaiers zijn er in vele vormen, soorten, maten en materialen. Voor een goede schroevendraaier ga je natuurlijk naar de Brico/Plan-it. De aard van de klus bepaalt welke schroevendraaier je het beste kunt gebruiken. Bij Praxis vind je voor elke toepassing de juiste schroevendraaier. Ook voor het precisiewerk koop je bij Brico/Plan-it een voordelige precisie schroevendraaierset.

  Soorten schroevendraaiers

  Er zitten veel verschillen in schroevendraaiers, maar over het algemeen betreft het een gereedschap waarmee je ergens schroeven in kunt zetten of eruit kunt halen. De schroevendraaier bestaat uit een heft (handvat) en een steel. Het uiteinde van die steel hoort in de schroef te passen. Als je een platte schroevendraaier gebruikt, hoort de punt van de steel, het bled, even breed te zijn als de gleuf van de groef. Een platte schroevendraaier wordt vooral gebruikt in zachtere materialen, omdat je er minder kracht mee kunt zetten. De kruiskopschroevendraaier wordt vooral gebruikt om schroeven in materiaal van hout te schroeven. De grip van de kruiskop zorgt ervoor dat je de schroeven goed strak kunt aandraaien. Naast de platte schroevendraaier en de kruiskopschroevendraaier zijn er diverse schroevendraaiers met een kop die op diverse schroeven past, bijvoorbeeld een torx schroevendraaier, een vierkante schroevendraaier en dergelijke. Zorg ervoor dat de schroevendraaier past bij de grootte van de schroef. Met een te grote schroevendraaier draai je de schroef kapot. Een te kleine schroevendraaier kan van de schroef afschieten. Je kunt je er lelijk mee verwonden. De precisie schroevendraaiersets van Praxis worden gebruikt als gereedschap voor het hele fijne en nauwkeurige werk, bijvoorbeeld om je horloge te repareren.

  Voordelig precisie schroevendraaiersets kopen bij Brico/Plan-it

  Bij Brico/Plan-it koop je precisie schroevendraaiersets van goede kwaliteitsmerken als Sencys en Ironside en van het voordelige merk Baseline. Gereedschap van Baseline wordt door Praxis ingekocht en aangeboden voor de laagste prijs. Als je de precisie schroevendraaierset maar af en toe gebruikt is deze overigens een prima keuze. Als je de schroevendraaierset vaker gebruikt, ga dan voor het kwaliteitsgereedschap van Brico/Plan-it. Op de precisie schroevendraaierset van Sencys geeft Praxis ook nog eens 10 jaar garantie.