Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Schroevendraaiers
 5. Terug naar Precisie schroevendraaiersets

Precisie schroevendraaiersets

Filteren


Sorteren op:
i

  Merken

  Kleurfamilie

  De beste prijzen

  Aankoopmogelijkheden

  Prijs (€)

  tot

  Verkocht door

  Volume

  Geleverd in opbergmiddel

  Accessoires bijgeleverd

  Lengte handvat

  Kleur

  Materiaal

  Afwerking

  Diameter mm

  Met softgrip

  Type handvat

  Type materiaal

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Gewicht

  Hoogte (cm)

19 producten
Sorteren op:
i

Baseline precisie schroevendraaierset – 6 stuks

Baseline precisie schroevendraaierset – 6 stuks

Thuisbezorgd / Ophalen

Permanent 

lage 

prijs 

3,

99

Precisie schroevendraaierset kopen bij Brico/Plan-it

Schroevendraaiers zijn er in vele vormen, soorten, maten en materialen. Voor een goede schroevendraaier ga je natuurlijk naar de Brico/Plan-it. De aard van de klus bepaalt welke schroevendraaier je het beste kunt gebruiken. Bij Praxis vind je voor elke toepassing de juiste schroevendraaier. Ook voor het precisiewerk koop je bij Brico/Plan-it een voordelige precisie schroevendraaierset.

Soorten schroevendraaiers

Er zitten veel verschillen in schroevendraaiers, maar over het algemeen betreft het een gereedschap waarmee je ergens schroeven in kunt zetten of eruit kunt halen. De schroevendraaier bestaat uit een heft (handvat) en een steel. Het uiteinde van die steel hoort in de schroef te passen. Als je een platte schroevendraaier gebruikt, hoort de punt van de steel, het bled, even breed te zijn als de gleuf van de groef. Een platte schroevendraaier wordt vooral gebruikt in zachtere materialen, omdat je er minder kracht mee kunt zetten. De kruiskopschroevendraaier wordt vooral gebruikt om schroeven in materiaal van hout te schroeven. De grip van de kruiskop zorgt ervoor dat je de schroeven goed strak kunt aandraaien. Naast de platte schroevendraaier en de kruiskopschroevendraaier zijn er diverse schroevendraaiers met een kop die op diverse schroeven past, bijvoorbeeld een torx schroevendraaier, een vierkante schroevendraaier en dergelijke. Zorg ervoor dat de schroevendraaier past bij de grootte van de schroef. Met een te grote schroevendraaier draai je de schroef kapot. Een te kleine schroevendraaier kan van de schroef afschieten. Je kunt je er lelijk mee verwonden. De precisie schroevendraaiersets van Praxis worden gebruikt als gereedschap voor het hele fijne en nauwkeurige werk, bijvoorbeeld om je horloge te repareren.

Voordelig precisie schroevendraaiersets kopen bij Brico/Plan-it

Bij Brico/Plan-it koop je precisie schroevendraaiersets van goede kwaliteitsmerken als Sencys en Ironside en van het voordelige merk Baseline. Gereedschap van Baseline wordt door Praxis ingekocht en aangeboden voor de laagste prijs. Als je de precisie schroevendraaierset maar af en toe gebruikt is deze overigens een prima keuze. Als je de schroevendraaierset vaker gebruikt, ga dan voor het kwaliteitsgereedschap van Brico/Plan-it. Op de precisie schroevendraaierset van Sencys geeft Praxis ook nog eens 10 jaar garantie.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten