Filteren

10 producten

  Baseline bithouder en bitset - 12 stuks
  Baseline bithouder en bitset - 12 stuks
  Platte kop schroevendraaiers
  Sencys spanningstester 100-250 V 14 cm
  Sencys spanningstester 100-250 V 14 cm
  Platte kop schroevendraaiers
  Wolcraft haakschroevendraaier 142 mm
  Wolcraft haakschroevendraaier 142 mm
  Platte kop schroevendraaiers
  Wiha spanningzoeker 220-250V
  Wiha spanningzoeker 220-250V
  Platte kop schroevendraaiers

   Of je het nu een platte kop schroevendraaier, gleufschroevendraaier of gewoon platkop schroevendraaier noemt, we weten allemaal welke schroevendraaier we dan bedoelen. Bijna iedereen heeft wel een of meer platte kop schroevendraaiers in huis. Het is een schroevendraaier met een platte punt. Met de platte kop schroevendraaier kun je platte kop schroeven in en uit materiaal draaien. Zoveel verschillende maten er schroeven zijn, zoveel soorten en afmetingen zijn er in platte kop schroevendraaiers. Bij Brico/Plan-it koop je heel goedkoop je schroevendraaiers en de keuze is er enorm.

   Gebruik platte kop schroevendraaier

   Een platte kop schroevendraaier gebruik je vooral bij zachte materialen. Hoe harder het materiaal, des te meer kracht je zult moeten zetten met je schroevendraaier. Wist je trouwens dat hoe groter het handvat van de schroevendraaier is, des te meer kracht je kunt uitoefenen? Het is raadzaam bij zachte materialen de handmatige schroevendraaier te verkiezen boven de accuschroevendraaier om te voorkomen dat je de schroef met teveel kracht en snelheid indraait. Op die manier biedt de schroef namelijk minder houvast. Als je een platte kop schroevendraaier gebruikt, moet de punt van de schroevendraaier even groot zijn als de gleuf van de schroef. Als de afmeting van de punt van de schroevendraaier groter is dan de gleuf van de schroef is de kans dat je de schroef ermee beschadigt groot. Gebruik je een te kleine schroevendraaier dan is het risico groot dat je onvoldoende grip krijgt en de schroevendraaier kan er sneller afschieten waarmee de kans op verwonding aanwezig is.

   Diverse schroevendraaiers bij Brico/Plan-it

   Brico/Plan-it heeft een gigantisch aanbod zeer gunstig geprijsde platte kop schroevendraaiers en overige soorten schroevendraaiers, zoals een torx schroevendraaier, van diverse afmetingen. Onze schroevendraaiersets zijn handig om direct meerdere soorten in huis te halen, maar je kunt ook je eigen assortiment schroevendraaiers samenstellen. Voor de prijs hoef je het niet te laten. De schroevendraaiers van Brico/Plan-it zijn niet alleen goedkoop, ze zijn ook van goede kwaliteit. Het merk Sencys bijvoorbeeld maakt gereedschap van de beste materialen en Brico/Plan-it geeft er nog eens 10 jaar garantie op. Koop dus nu voordelig je schroevendraaiers en ander handgereedschap in bij Brico/Plan-it.