• NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Schroevendraaiers
 5. Terug naar Platte kop schroevendraaiers

Platte kop schroevendraaiers

Filteren

Sorteren op
i

  Merken

  De beste prijzen

  Prijs (€)

  tot

  Geleverd in opbergmiddel

  Verkocht door

  Aankoopmogelijkheden

  Gewicht

  Volume

  Serie
  i

  Type handvat

  Met softgrip

  Materiaal

  Accessoires bijgeleverd

43 producten
Sorteren op:
i

Wiha platte kop schroevendraaier SoftFinish Electric 10x200mm

Wiha platte kop schroevendraaier SoftFinish Electric 10x200mm

Thuisbezorgd / Ophalen

19,

99

Of je het nu een platte kop schroevendraaier, gleufschroevendraaier of gewoon platkop schroevendraaier noemt, we weten allemaal welke schroevendraaier we dan bedoelen. Bijna iedereen heeft wel een of meer platte kop schroevendraaiers in huis. Het is een schroevendraaier met een platte punt. Met de platte kop schroevendraaier kun je platte kop schroeven in en uit materiaal draaien. Zoveel verschillende maten er schroeven zijn, zoveel soorten en afmetingen zijn er in platte kop schroevendraaiers. Bij Brico/Plan-it koop je heel goedkoop je schroevendraaiers en de keuze is er enorm.

Gebruik platte kop schroevendraaier

Een platte kop schroevendraaier gebruik je vooral bij zachte materialen. Hoe harder het materiaal, des te meer kracht je zult moeten zetten met je schroevendraaier. Wist je trouwens dat hoe groter het handvat van de schroevendraaier is, des te meer kracht je kunt uitoefenen? Het is raadzaam bij zachte materialen de handmatige schroevendraaier te verkiezen boven de accuschroevendraaier om te voorkomen dat je de schroef met teveel kracht en snelheid indraait. Op die manier biedt de schroef namelijk minder houvast. Als je een platte kop schroevendraaier gebruikt, moet de punt van de schroevendraaier even groot zijn als de gleuf van de schroef. Als de afmeting van de punt van de schroevendraaier groter is dan de gleuf van de schroef is de kans dat je de schroef ermee beschadigt groot. Gebruik je een te kleine schroevendraaier dan is het risico groot dat je onvoldoende grip krijgt en de schroevendraaier kan er sneller afschieten waarmee de kans op verwonding aanwezig is.

Diverse schroevendraaiers bij Brico/Plan-it

Brico/Plan-it heeft een gigantisch aanbod zeer gunstig geprijsde platte kop schroevendraaiers en overige soorten schroevendraaiers, zoals een torx schroevendraaier, van diverse afmetingen. Onze schroevendraaiersets zijn handig om direct meerdere soorten in huis te halen, maar je kunt ook je eigen assortiment schroevendraaiers samenstellen. Voor de prijs hoef je het niet te laten. De schroevendraaiers van Brico/Plan-it zijn niet alleen goedkoop, ze zijn ook van goede kwaliteit. Het merk Sencys bijvoorbeeld maakt gereedschap van de beste materialen en Brico/Plan-it geeft er nog eens 10 jaar garantie op. Koop dus nu voordelig je schroevendraaiers en ander handgereedschap in bij Brico/Plan-it.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2023 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten