Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Ratelsleutels, inbussleutels & sleutels
 5. Terug naar Moersleutel

Moersleutel

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Merken

  Verkocht door

  Draaimoment (in Nm)
  i

  Maat

  Verstelbaar

  Materiaal

  Geleverd in opbergmiddel

  Met softgrip

  Type materiaal

  Dikte

48 producten
Sorteren op:
i

Sencys verstelbare moersleutel 0-40mm 30cm

Sencys verstelbare moersleutel 0-40mm 30cm

Thuisbezorgd / Ophalen

19,

99
Baseline verstelbare Engelse sleutel 250mm

Baseline verstelbare Engelse sleutel 250mm

Thuisbezorgd / Ophalen

Permanent 

lage 

prijs 

15,

49
Bahco steeksleutel 27 x 32mm

19%

korting

Bahco steeksleutel 27 x 32mm

Thuisbezorgd

21,

47

17,

22

 1. 1
 2. 2

Moersleutels kopen bij Praxis

De meeste doe-het-zelvers hebben wel diverse soorten sleutels in hun gereedschapskist liggen. Sleutels of moersleutels heb je nu eenmaal nodig om moeren en schroeven los en vast te draaien. Er zijn ontzettend verschillende soorten als je alleen al kijkt naar de afmetingen. De vorm van de moeren en bouten bepalen ook welke moersleutel je moet gebruiken. Je hebt zeskantige moeren, maar ook vierkante of cirkelvormige. Praxis is op het gebied van moersleutels van alle markten thuis. Bij Praxis koop je zowel (niet) verstelbare als automatische moersleutels.

Verstelbare en automatische moersleutels

Moersleutels zijn in vele soorten, maten en kwaliteiten verkrijgbaar. Je hebt niet verstelbare en verstelbare. Niet verstelbare moersleutels zijn bijvoorbeeld de steeksleutels of ring(steek)sleutels. De steeksleutel heeft aan één of beide kanten een bek, waarvan de opening om een bepaalde sleutelwijdte past. Een ringsleutel gaat als een ring over een moer- of boutkop. De verstelbare moersleutel wordt ook vaak een bahco of baco genoemd. Bahco is een merk dat met de verstelbare sleutel op de markt kwam en daar zo bekend mee werd, dat voor deze sleutel de merknaam meer werd gebruikt dan het woord Engelse sleutel, wat ook verwijst naar een verstelbare moersleutel. Bij een verstelbare moersleutel is de wijdte van de bek verstelbaar met twee tandwielen, oftewel een wormwiel. Dit lijkt op een schroef. Je kunt de bek van de verstelbare sleutel, binnen bepaalde grenzen, met behulp van het draaien aan deze schroef aansluiten op de grootte van de zeskantige en vierkante moer of bout. Bij de automatische moersleutel past de opening van de sleutel zich automatisch aan op de grootte van de schroef.

Voordelig online moersleutels kopen

Voor al je handgereedschap kun je terecht in de winkels van Brico/Plan-it, maar je kunt ook heel voordelig vanuit huis je set ratelsleutels, inbussleutels en moersleutels online shoppen. Vul je gereedschapskist aan met alle toebehoren die je vaak gebruikt. Bestel je spullen via de website van Brico/Plan-it en laat alles thuisbezorgen of maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde Brico/Plan-it winkel en haal je bestelling in één keer compleet op. Kijk naar onze aanbiedingen en profiteer nog eens dubbel van de extra online deals.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten