Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Messen
 5. Terug naar Overige messen

Overige messen

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Materiaal van doeloppervlak

  Verkocht door

  Merken

  Lengte zaaglint/blad

  Tanddichtheid

  Diameter mm

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

  Werkbreedte (mm)
  i

24 producten
Sorteren op:
i

Stanley rolmes STHT0-10194 ⌀45mm

15%

korting

Stanley rolmes STHT0-10194 ⌀45mm

Thuisbezorgd / Ophalen

Met de kaart

23,

99

20,

39

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log invoor nog meer voordelen.
Westcott snijmes professional met schuifsluiting

15%

korting

Westcott snijmes professional met schuifsluiting

Binnenkort verkrijgbaar

Met de kaart

17,

99

15,

29

Diverse messen kopen bij Brico/Plan-it

Een van de standaard elementen in de gemiddelde gereedschapskist is natuurlijk een mes. Het komt immers regelmatig voor dat je tijdens het klussen iets moet doorsnijden of bijsnijden. Een gangbaar voorbeeld is het zogenaamde Stanley mes. Er zijn schuifmessen en vouwmessen alom, maar voor sommige klussen heb je een iets specialer mes nodig. Brico/Plan-it heeft daarom een ruim assortiment aan messen die bepaalde eigenschappen hebben die ze bijvoorbeeld geschikt maken om dagelijks in je zak te dragen en voor allerlei voorkomende klusjes te gebruiken. Of om juist iets heel specifieks te doen, zoals het strippen van kabels. Vooral als je met elektriciteit werkt en er dus het risico is van kortsluiting, is het belangrijk om hierbij de juiste gereedschappen te gebruiken. Veilige maar voordelige kabelmessen vind je zowel online als in de winkels van Brico/Plan-it. Daarnaast zijn er natuurlijk nog messen die niet bedoeld zijn om te snijden, zoals stopmessen en schildermessen. Ook hiervoor kun je op de website of in de filialen van Brico/Plan-it terecht.

Aanvullende gereedschappen bij je messen

Als je eenmaal online of in de winkel het juiste mes voor jouw klus hebt gevonden, is het slim om te kijken welke andere gereedschappen of materialen de activiteit kunnen completeren. Ga je bijvoorbeeld gaten in de muur stoppen, schaf dan meteen een trapje aan, zodat je overal goed bij kunt. Ook heb je natuurlijk muurvuller nodig om deze taak te volbrengen. Om je kleding te beschermen, kun je het beste een overall dragen. Deze bevat ook veel zakken, waarin je je gereedschap even kwijt kunt tijdens het werken. Wil je ervoor zorgen dat je mes altijd netjes opgeborgen is, investeer dan in een goede gereedschapskist. Heb je alleen tijd om 's avonds te klussen, koop dan een bouwlamp om ervoor te zorgen dat je toch goed licht hebt en netjes kunt werken. Dit voorkomt vervelende verrassingen naderhand.

Optimaal gebruik maken van je messen

Zoals blijkt uit het ruime assortiment van Brico/Plan-it, is het ene mes het andere niet. Sommige exemplaren zijn heel veelzijdig, andere juist specifiek geschikt voor een bepaalde klus. Zo zijn er glassnijders, verfkrabbers en breekmessen. Wees zorgvuldig in je keuze en gebruik een bepaald mes alleen voor de taak waar het voor bedoeld is; of dat nu snijden, strippen of stoppen is. Zo weet je zeker dat je veilig werkt, de beste resultaten bereikt én dat je messen langer meegaan.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten