Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Messen
 5. Terug naar Glassnijders

Glassnijders

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  Volume

  Merken

  Verkocht door

  Materiaal

  Gewicht

2 producten
Sorteren op:
i


Sencys glassnijder met olie 170mm

Sencys glassnijder met olie 170mm

Bestel & Haal op

13,

99

Glassnijders kopen bij Brico/Plan-it

Om een glas netjes te snijden gebruik je een glassnijder. Of je nu een strook van het glas wilt snijden, of het mooi rond wilt uitsnijden, met een glassnijder gaat dat heel precies. De glassnijder is speciaal gereedschap om glas te snijden. Het heeft een stalen of hardmetalen wieltje in een houder. Een gewone glassnijder is relatief goedkoop in de aanschaf, maar er zijn ook prijzige glassnijders met een hoogwaardiger snijwieltje en/of inwendige koeling. Bij Brico/Plan-it koop je een glassnijder van Baseline voor een ongelooflijk lage prijs en er zit ook nog eens 10 jaar garantie op!

Gebruik glassnijder

Glas snijden vereist wat oefening. Voor de beginner of hobbyklusser is een glasdikte van 6 mm waarschijnlijk ook wel het maximum. Om wat ervaring op te doen, zou je kunnen oefenen met een glasplaat van 3 mm. Gebruik een stevige, gladde, horizontale ondergrond. Teken matglas of sierglas af op de gladde kant. Houd de glassnijder vast tussen duim, wijsvinger en middelvinger en zorg ervoor dat het glas niet met de hand geraakt wordt. Leg bij het snijden een lat of liniaal tegen de aangegeven lijn. Kerf met het snijwiel van de glassnijder tegen de lat met één onafgebroken lijn over het glas. Kijk of de inkeping overal doorloopt en ga er nog eens met het snijwiel over op de plekken waar dat niet zo is. Leg de lat onder de inkerving en druk met de vingers links en rechts van de snede. Het glas moet nu makkelijk langs de inkerving breken, forceer het niet.

Voordelig handgereedschap kopen bij Brico/Plan-it

De voordelige glassnijder van Baseline is een van de producten die Brico/Plan-it tegen scherpe prijzen inkoopt aan daarom zeer voordelig kan aanbieden. Naast glassnijders hebben we ook verfkrabbers en breekmessen in ons assortiment.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +200.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten