Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Kleurfamilie
 • Aankoopmogelijkheden
 • Lengte
 • Materiaal
 • Breedte (cm)
 • Gewicht
 • Volume
 • De beste prijzen
 • Nauwkeurigheidsgraad
11 producten

Stanley combinatiehaak
Stanley combinatiehaak
Winkelhaken
Sencys winkelhaak 'Timmermans' 50 cm
Sencys winkelhaak 'Timmermans' 50 cm
Winkelhaken
Stanley winkelhaak 60 cm
Stanley winkelhaak 60 cm
Winkelhaken
Sencys winkelhaak 30 cm
Sencys winkelhaak 30 cm
Winkelhaken
Sencys winkelhaak 25 cm
Sencys winkelhaak 25 cm
Winkelhaken
Baseline winkelhaak 350mm
Baseline winkelhaak 350mm
Winkelhaken

  Bij Brico/Plan-it winkelhaken kopen

  Timmermannen kunnen niet zonder en ook voor de doe-het-zelvers is het een onmisbaar stuk gereedschap; de winkelhaak. Want hoe recht een hoek op het oog ook lijkt, je weet het pas zeker door het te meten en het loodrecht af te tekenen. En dat kan je met een winkelhaak of blokhaak het beste doen. Bij Brico/Plan-it kan je verschillende modellen winkelhaken kopen van kwaliteitsmerken zoals Bahco en Ironside; eenvoudige basic winkelhaken voor in iedere gereedschapskist, extra lange winkelhaken om te gebruiken bij grotere werkstukken en speciale schrijfhaken waarmee je makkelijk de maatvoering kan aftekenen. En omdat ze natuurlijk vaak gebruikt worden hebben we ze ook in extra stevige uitvoeringen, zodat je altijd kunt blijven vertrouwen op de juiste hoek.

  Winkelhaken kopen om een loodrechte hoek af te tekenen

  Naast de rolmaat zal je altijd een winkelhaak vinden in de gereedschapskist van de professionele vakman in de bouw. En wie graag meubels maakt of houtpanelen recht af zal moeten tekenen zal zeker het gemak van een winkelhaak beamen; want in de praktijk is geen enkel paneel echt recht en blijken ook in ieder huis muren of kozijnen toch een beetje schuin te lopen. Dan kan je gelukkig vertrouwen op de vaste loodrechte hoeken van de winkelhaak of blokhaak. Ook verkopen we in ons assortiment uitvoeringen waarmee je makkelijk de 45 graden hoek kan aftekenen. En wil je hoeken van andere graden meten of een gemeten hoek overbrengen op een werkstuk, kijk dan even in onze collectie zweihaken(zwaaihaken) of gradenmeters voor dit specifieke meetgereedschap.

  Topkwaliteit meetgereedschap kopen via Brico/Plan-it

  Bij Brico/Plan-it kan je als vakman en als klusser altijd vertrouwen op goed meetgereedschap en gedegenhandgereedschap, want het slagen van jouw klus staat bij ons altijd voorop. En voor de kwaliteit én de prijs zit je in onze winkel gewoon goed, want niet alleen verkopen wij gereedschap van topmerken zoals ook de professional die gebruikt, het is ook nog eens zeer scherp geprijsd. En door de lange levensduur en garantie die we bieden heb je altijd een stuk kwaliteitsgereedschap in handen waar je flink wat jaar op kunt vertrouwen. Natuurlijk kan je al het gereedschap in jouw dichtstbijzijnde Brico/Plan-it-filiaal bekijken, testen en kopen, maar als je het jezelf eenvoudig wilt maken kan je het tegen dezelfde garanties online in onze webwinkel bestellen en thuis laten bezorgen. Zo maken we je klus nog makkelijker.