Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Kleurfamilie
 • Aankoopmogelijkheden
 • Lengte
 • Materiaal
 • Type
 • De beste prijzen
 • Gewicht
 • Met digitale display
 • Volume
4 producten

Sencys schuifmaat digitaal RVS 15 cm
Sencys schuifmaat digitaal RVS 15 cm
Schuifmaten
Baseline schuifmaat 15cm
Baseline schuifmaat 15cm
Schuifmaten
Sencys schuifmaat RVS 15cm
Sencys schuifmaat RVS 15cm
Schuifmaten
Sencys schuifmaat analoog 15 cm
Sencys schuifmaat analoog 15 cm
Schuifmaten

  Schuifmaten voordelig online bestellen via Brico/Plan-it

  Bij klussen gaat het vaak om precisiewerk en dat weten vakmannen in de bouw en meubelmakerij maar al te goed. Meetgereedschap, zoals een handige schuifmaat, duimstok of waterpas is dan ook voor iedere professional én klusser onmisbaar. Hiermee meet je op een handige manier binnenmaten, buitenmaten en dieptematen op. Zorg dus dat je altijd een exemplaar bij de hand hebt in de gereedschapskist want je zult merken hoe vaak je hem nodig zult hebben, bijvoorbeeld voor het opmeten van de diameter van een stuk schroefdraad. Bij Brico/Plan-it kan je voordelig verschillenden modellen schuifmaten en schuifpassers kopen, zoals de gewone handzame traditionele schuifmaat of schuifmaten waarmee je de maten via een analoog meetklokje kunt aflezen. We hebben ze ook in een handige digitale versie waardoor je afleesfouten tot een minimum beperkt. Welk model schuifmaat je bij Brico/Plan-it ook kiest, precisie in je werk is met dit handige meetgereedschap helemaal verzekerd!

  Meten is weten met een handige schuifmaat of schuifpasser

  Met een schuifmaat (en hij wordt ook wel schuifpasser genoemd) kan je buitenmaten, binnenmaten en dieptematen opmeten met een zeer grotere nauwkeurigheid. Hij werkt in millimeters, en vaak ook in inches, en is dus veel preciezer in zijn meetwerk dan een duimstok, centimeter of liniaal. De twee grote schuifbekken van de schuifmaat kan je bijvoorbeeld om een moer of stuk schroefdraad leggen om de diameter of M-waarde af te lezen of je kunt met de binnenbekjes heel nauwkeurig de diameter van een boorgaatje bepalen. Het aflezen van de schuifmaat vergt vaak wel even oefening om dat je goed moet bepalen wat je beginpunt is, maar zodra je de werking eenmaal onder de knie hebt kan je als klusser vaak niet zonder dit handige gereedschap.

  Koop handzaam meetgereedschap goedkoop via Brico/Plan-it

  Niet alleen schuifmaten vind je voordelig bij Brico/Plan-it, ook voor al je andere klus- en meetgereedschap kan je prima terecht in ons uitgebreide assortiment. Natuurlijk kun je als ervaren vakman, timmerman of doe-het-zelver onze goed gesorteerde Brico/Plan-it filialen bezoeken om je gereedschapskist compleet te maken, maar je kunt ook je gereedschap of ijzerwaren makkelijk online bestellen via onze webwinkel. Zo grijp je nooit mis, kan je voordelig alles voor je klus bij elkaar verzamelen en laat je de bestelling gewoon bij je thuis of op jouw klusadres bezorgen. Toch liever afhalen in de winkel om daar ook nog even inspiratie op te doen? Dan kan dat natuurlijk ook, en dan zetten we de bestelling daar voor je klaar.