1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Gereedschapsaccessoires
 5. Terug naar Slijpschijven

Slijpschijven

Filteren

Sorteren op:

  Kleurfamilie

  Merken

  De beste prijzen

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Geleverd in opbergmiddel

  Gewicht

  Volume (L)

  Breedte (cm)

  Diameter (mm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

  Materiaal

  Maximale takdikte

  Toepassing

91 producten
Sorteren op:

Stanley doorslijpschijf 100 mm

15%

korting

Stanley doorslijpschijf 100 mm

Slijpschijven

Met de kaart

3,

29

2,

79

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

Afbraam- en slijpschijven in alle soorten en maten

Op zoek naar een afbraam-, diamant- of slijpschijf? Bij Brico/Plan-it hebben we ze in alle mogelijke soorten en maten. Zo vind je naast de standaard formaten als 115, 125 en 230 millimeter ook slijpstenen of doorslijpschijven in afwijkende formaten. Een flens plus spantang of sleutel nodig? Staaldraadborstels? Ook deze andere accessoires voor je slijpmachine tref je hier. Stuk voor stuk met zorg geselecteerd door de inkoop experts van Brico/Plan-it, zodat jij verzekerd bent van Brico/Plan-it-kwaliteit voor een Brico/Plan-it-prijs.

Het gebruik van afbraam- en slijpschijven

Zoals bij al het elektrisch gereedschap is het ook bij het gebruik van afbraam- en slijpschijven veiligheid van het allergrootste belang. Zorg dus dat je de nodige informatie hebt om de klus uit te voeren en neem alle nodige voorzorgsmaatregelen in acht. Kijk bijvoorbeeld altijd goed naar het maximale toerental van de schijf die je voor ogen hebt. Is dit lager dan het toerental van de slijpmachine waarop je deze wil gebruiken? Dan zal je even verder moeten zoeken naar een schijf die wel geschikt is voor het toerental. Het gebruik van een slijpschijf op een te hoog toerental kan namelijk tot onvoorziene en veelal vervelende gevolgen leiden.

Afbraam- en slijpschijven kopen voor jouw project?

Afbraam- en slijpschijven kopen doe je voor je accu-haakse slijper, professionele haakse slijper, rechte slijper of werkbank slijpmachine. In alle gevallen is het vooral van belang dat je een goed besef hebt van het type bewerking dat je wilt uitvoeren en natuurlijk van het te bewerken materiaal. Bij Brico/Plan-it vind je schijven voor alles van staal tot beton en gietijzer tot glas. Weet je niet zeker of je een diamant doorslijpschijf, slijpschijf voor metaal, slijpschijf voor steen of een afbraamschijf nodig hebt? De Brico/Plan-it klantenservice staat 7 dagen per week telefonisch en per email voor je klaar, maar je bent natuurlijk ook welbij bij de dichtstbijzijnde Brico/Plan-it winkel.