Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Gereedschapsaccessoires
 5. Terug naar Schaafmachine-accessoires

Schaafmachine-accessoires

Filteren


Sorteren op:
i

  Merken

  De beste prijzen

  Aankoopmogelijkheden

  Prijs (€)

  tot

  Verkocht door

  Volume

  Gewicht

1 product
Sorteren op:
i

Bosch geleiderail voor cirkelzaag PKS55A/66A/AF – 2 stuks

15%

korting

Bosch geleiderail voor cirkelzaag PKS55A/66A/AF – 2 stuks

Thuisbezorgd / Ophalen

Met de kaart

109,

-

92,

65

per stuk(s) 46,33

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

Al je schaafmachine-accessoires, die vind je bij Brico/Plan-it onder een dak. Zo kun je hier op een en dezelfde plaats al je klussen van de juiste support voorzien. Van de handige Hitachi wegwerpmessen tot slimme beitelsets: Brico/Plan-it helpt je verder met al je schaafklusjes. Bij ons vind je namelijk altijd de beste schaafmachine-accessoires aan de beste prijs.

De Brico/Plan-it schaafmachine-accessoires

Makita, Hitachi, Ferm en Wolcraft: dat zijn de topmerken die wij je op deze pagina aanbieden. Ben je eerst nog op zoek naar de juiste schaafmachine? Dan raden wij je aan om even een duik te nemen in ons gereedschap en installatiemateriaal, en meer bepaald in ons aanbod van elektrisch gereedschap. Daar vind je namelijk de allerbeste schaafmachines. Hier, bij onze elektrische accessoires, kun je deze schaafmachines vervolgens voorzien van de juiste schaafmachine-accessoires. Zo passen onze Hitachi wegwerpmesjes 750476 perfect op de Hitachi schaafmachine F-30A. Ze zijn 92 mm lang en je kunt ze langs weerskanten gebruiken, zodat je twee keer zoveel nut uit je aankoop haalt. Dat geldt overigens ook voor de rest van ons assortiment, waar je via slimme sets werkelijk het maximum uit je schaafmachine zult weten te halen. Zo voorziet Ferm een prachtige beitel-set, die ineens al je beitelwerk oplost. Op zoek naar schaafwissel- of draaischaafbeitels? Bekijk dan even onze handige sets van Makita en Wolfcraft.

Je Brico/Plan-it schaafmachine-accessoire gebruiken

Elektrisch schaven maakt schaafwerk toegankelijker dan dat traditioneel het geval was. Door het eigenlijke (manueel) schaven te vervangen door het (elektrisch) wegfrezen van de schaaflagen wordt deze klus veel minder inspannend en ook gewoon gemakkelijker. De nodige precisie kun je nu bijvoorbeeld eenvoudig instellen op je schaafmachine, eerder dan dat je hem manueel moet weten te bereiken. Bij het elektrisch schaven verschuift de aandacht zo eigenlijk meteen ook naar de juiste schaafmachine-accessoires. Met name de keuze van de juiste beitels is voornaam, en hangt helemaal af van het resultaat dat je wilt bereiken. Elk merk heeft daarbij zo zijn eigen beitels en methoden. Zij kunnen met 2 of 3 op een blok gezet worden of niet. Zij kunnen evenwijdig of in een hoek worden gemonteerd, enzovoort. 'Schuine' beitels leveren een gladder eindresultaat. Twijfel je over de keuze van het juiste schaafmachine-accessoire? Contacteer onze experts en vraag vrijblijvend om hun advies.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten