1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Gereedschapsaccessoires
 5. Terug naar Bithouders

Bithouders

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Kleurfamilie

  De beste prijzen

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Gewicht

  Materiaal

  Toepassing

  Type materiaal

  Volume (L)

  Geleverd in opbergmiddel

6 producten
Sorteren op:

Stanley magnetische bithouder 1/4"

Stanley magnetische bithouder 1/4"

Bithouders

16,

49
Baseline bithouder en bitset – 12 stuks

Baseline bithouder en bitset – 12 stuks

Bithouders

Permanent 

lage 

prijs 

5,

99

Op deze pagina verzamelt Brico/Plan-it de beste bithouders van topmerken zoals Hitachi, Kelfort Sencys, Stanley en Wolfcraft. Deze houders passen zich aan aan de meeste boormachines en worden al dan niet magnetisch bevestigd. Hout, steen of beton: met de Brico/Plan-it bithouders kun je elke ondergrond aan. Ze verschijnen daarbij in verschillende diameters, al naargelang de noodzaken van jouw machine en klus. Zoek je meteen een totaaloplossing? Denk dan ook eens aan onze handige sets van bithouders.

De Brico/Plan-it bithouders

De Brico/Plan-it bithouders maken deel uit van onze grote verzameling gereedschap en installatiemateriaal. Meer bepaald behoren zij tot ons elektrisch gereedschap. Alles wat je verder nog nodig kunt hebben voor je (elektrisch) kluswerk vind je dus meteen ook op deze pagina's terug. Ben je op zoek naar andere accessoires, dan kun je daar een beter overzicht krijgen van onze aanbiedingen.
Onze bithouders passen ondertussen uiteraard op onze Brico/Plan-it boormachines. Sommige houders behoeven daarbij een specifieke (gerelateerde) machine, maar anderen werken universeel en kun je dus gebruiken op eender welk type of merk van elektronische boormachine.
Dit geldt bijvoorbeeld voor de Wolcraft houder van 72 cm met magneet en diepteaanslag. Zijn permanente magneet houdt zichzelf overal vast. De houder kan bovendien aangepast worden aan de schroefdiepte en weet gebruik te maken van zeskant aandrijving. Een ander voorbeeld is hier het Stanley assortiment, dat niet enkel bestaat uit bithouders en bits, maar ook uit boorkoppen of sleutels en alle aanverwanten. Ook deze instrumenten passen bij nagenoeg elk merk. Ze vormen dus een prima optie wanneer je een universele oplossing zoekt.

Je Brico/Plan-it bithouder gebruiken

Je voornaamste criteria tijdens het selecteren en gebruiken van bithouders zijn uiteraard je klus, de ondergrond en de machine die je gebruikt of wilt kopen. Je zult je keuze op deze factoren moeten afstemmen. Daarom blijft het voornaam de specificaties van de fabrikant goed na te lezen. Welke diameter heeft je houder? Past hij op een specifieke boor of kan hij alle boren aan? Bezit hij specifieke aandrijvingen die de bewerking van specifieke ondergronden mogelijk maken? Of dient hij eventueel enkel voor bijzondere apparaten zoals dozenboren en stofhappers? Een ding is wel al zeker: bij Brico/Plan-it vind je altijd een oplossing.
 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Onze diensten

Verhuur

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2022 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten