Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Compressoren

Compressoren

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Merken

  Verkocht door

  Energiebron aangedreven gereedschap

  Maximale druk (bar)

  Verrijdbaar

  Geluidsdrukniveau

  Vermogen (in Watt)

92 producten
Sorteren op:
i

Stanley Compressor - 1100 W - 24 l - 10 Bar - 1.5 electric hp

9%

korting

Stanley Compressor - 1100 W - 24 l - 10 Bar - 1.5 electric hp

Thuisbezorgd

166,

25

149,

95

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Welke soorten compressoren zijn er?

Hieronder vind je een korte uitleg over de drie belangrijkste soorten machines en hoe deze werken.

 • - Zuigercompressor: Een zuigercompressor werkt door middel van een zuiger die naar voren beweegt in een cilinder met behulp van een stang en een as.
 • - Schroefcompressor: Een schroefcompressorelement bevat diverse rotoren die in de richting van elkaar bewegen, waardoor er een druk wordt opgebouwd.
 • - Schottencompressoren: Een schottencompressor wordt aangedreven door een rotor. De rotor heeft gleuven en roteert in een stator in de vorm van een cilinder.

Bij Brico/Plan-it vind je regelmatig een compressor aanbieding, waardoor je de machine nog goedkoper kunt aanschaffen. Op alle compressor aanbiedingen zijn specifieke actievoorwaarden van toepassing, zodat je altijd verzekerd bent van een goedkope compressor. Compressoren bestellen doe je eenvoudig via Brico/Plan-it of in een Brico/Plan-it vestiging. Uiteraard kun je bij Praxis ook accessoires voor compressoren bestellen.

Waarvoor gebruik ik een luchtcompressor?

Een luchtcompressor is te gebruiken bij elke klus waarbij perslucht nodig is. Een luchtcompressor kan gebruikt worden om een machine aan te sturen, maar kan ook worden ingezet voor andere werkzaamheden. Een luchtcompressor kan onder andere worden gebruikt voor; drukkerijen, pneumatiek, laboratoria, tandheelkunde, instrumenten, machinegereedschap, verpakkingen, robotica, lucht voor voeding en dranken, ruimtevaart, auto elektronica, productie, petrochemie, medische toepassingen, gascompressie, hoge druk, seismologisch onderzoek, blazen van P.E.T flessen, aansturen van motoren en industrieel gebruik. Wilt u weten welke machine u nodig hebt voor uw specifieke klus? Kom dan langs in een Brico/Plan-it vestiging bij u in de buurt en laat u informeren over de mogelijkheden. Bij Brico/Plan-it hebben wij een grote hoeveelheid machines om uit te kiezen van diverse vooraanstaande merken. Merken die wij verkopen zijn;Ferm, Hitachi, Criko, Kelfort en MX Power.

Hoe gebruik ik een kleine compressor bij mijn klus?

Een kleine of mini compressor is zeer handig voor thuisgebruik of voor gebruik op locatie. Omdat dit apparaat klein is kunt u hem eenvoudig verplaatsen naar een andere ruimte. Dit is erg handig wanneer er een mini compressor nodig is op meerdere locaties op een dag. In plaats van meerdere machines te kopen, kunt u de machine eenvoudig verplaatsen naar de nieuwe locatie.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten