Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Compressoren

 • Criko compressor 100 L

  Deze compressor van CriKo is een luchtcompressor met een vermogen van 3 PK. De compressor beschikt over een tank met een inhoud van 100 liter en heeft een debiet van maximaal 350 liter per minuut. De maximale druk is 10 bar. Werkt op olie, met riem. Inductiemotor en thermische beveiliging.

  Vergelijk dit product
  599.00
 • Criko compressor rood 24 L

  Met deze compressor van Criko kunt u op een eenvoudige manier banden of een zwembad mee opblazen. Hij verbruikt geen olie en inclusief ontvangt u 3 bijhorende accessoires (een slang van 5 m, een blaaspistool en een opblaaspistool).

  Vergelijk dit product
  149.00
 • Ferm compressor ‘CRM1045’ 24 L

  Van het verrichten van lichte tacker werkzaamheden tot het opblazen van een autoband of zwembadje: de Ferm 'CRM1045' compressor klaart de klus snel, eenvoudig en moeiteloos. De compressor is voorzien van een 24 liter tank die tot 8 bar aan werkdruk kan produceren. Waar andere compressors luidruchtig zijn, is de 'CRM1045' uitgerust met een stille, direct aangedreven inductie motor. De pomp van de 'CRM1045' is oliegesmeerd wat zorgt voor een extra lange levensduur. Tijdens het werken kun je dankzij de twee manometers zowel de tankdruk als werkdruk nauwkeurig meten. Tevens is de werkdruk universeel instelbaar van 0 tot maximaal 8 bar, zodat je de druk altijd kunt aanpassen op de gewenste klus. Bij aanschaf ontvang je 2 snelkoppelingen van ¼ inch, waar je divers luchtdrukgereedschap op kunt aansluiten.

  Vergelijk dit product
  159.00
 • Criko compressor verticaal 40 L

  Deze compressor van CriKo is een verticale luchtcompressor met een vermogen van 2 PK. De compressor beschikt over een tank met een inhoud van 40L en heeft een debiet van maximaal 250 liter per minuut. De maximale druk is 8 bar. Werkt op olie, met dubbele uitlaat. Inductiemotor en thermische beveiliging.

  Vergelijk dit product
  199.00
 • Criko compressor twee cilinders 50 L

  Deze compressor van CriKo is een luchtcompressor met een vermogen van 3 PK. De compressor beschikt over een tank met een inhoud van 50 liter en heeft een debiet van maximaal 380 liter per minuut. De maximale druk is 10 bar. Werkt op olie, met dubbele uitlaat en 2 cilinders. Inductiemotor, thermische beveiliging en dubbele voet.

  Vergelijk dit product
  299.00
 • Criko compressor dubbele uitlaat 24 L

  Deze compressor van CriKo is een luchtcompressor met een vermogen van 2 PK. De compressor beschikt over een tank met een inhoud van 24 liter en heeft een debiet van maximaal 250 liter per minuut. De maximale druk is 8 bar. Werkt op olie, met dubbele uitlaat. Inductiemotor en thermische beveiliging. Uitgerust met een dubbele voet en een haspel.

  Vergelijk dit product
  174.00
 • Criko compressor 24 L

  Deze compressor van CriKo is een luchtcompressor met een vermogen van 2 PK. De compressor beschikt over een tank met een inhoud van 24L en heeft een debiet van maximaal 240 liter per minuut. De maximale druk is 8 bar. Werkt op olie, met enkele uitlaat. Inductiemotor en thermische beveiliging.

  Vergelijk dit product
  159.00

Compressoren kopen bij Brico/Plan-It

Welke soorten compressoren zijn er?

Hieronder vind je een korte uitleg over de drie belangrijkste soorten machines en hoe deze werken.

 • - Zuigercompressor: Een zuigercompressor werkt door middel van een zuiger die naar voren beweegt in een cilinder met behulp van een stang en een as.
 • - Schroefcompressor: Een schroefcompressorelement bevat diverse rotoren die in de richting van elkaar bewegen, waardoor er een druk wordt opgebouwd.
 • - Schottencompressoren: Een schottencompressor wordt aangedreven door een rotor. De rotor heeft gleuven en roteert in een stator in de vorm van een cilinder.

Bij Brico/Plan-it vind je regelmatig een compressor aanbieding, waardoor je de machine nog goedkoper kunt aanschaffen. Op alle compressor aanbiedingen zijn specifieke actievoorwaarden van toepassing, zodat je altijd verzekerd bent van een goedkope compressor. Compressoren bestellen doe je eenvoudig via Brico/Plan-it of in een Brico/Plan-it vestiging. Uiteraard kun je bij Praxis ook accessoires voor compressoren bestellen.

Waarvoor gebruik ik een luchtcompressor?

Een luchtcompressor is te gebruiken bij elke klus waarbij perslucht nodig is. Een luchtcompressor kan gebruikt worden om een machine aan te sturen, maar kan ook worden ingezet voor andere werkzaamheden. Een luchtcompressor kan onder andere worden gebruikt voor; drukkerijen, pneumatiek, laboratoria, tandheelkunde, instrumenten, machinegereedschap, verpakkingen, robotica, lucht voor voeding en dranken, ruimtevaart, auto elektronica, productie, petrochemie, medische toepassingen, gascompressie, hoge druk, seismologisch onderzoek, blazen van P.E.T flessen, aansturen van motoren en industrieel gebruik. Wilt u weten welke machine u nodig hebt voor uw specifieke klus? Kom dan langs in een Brico/Plan-it vestiging bij u in de buurt en laat u informeren over de mogelijkheden. Bij Brico/Plan-it hebben wij een grote hoeveelheid machines om uit te kiezen van diverse vooraanstaande merken. Merken die wij verkopen zijn;Ferm, Hitachi, Criko, Kelfort en MX Power.

Hoe gebruik ik een kleine compressor bij mijn klus?

Een kleine of mini compressor is zeer handig voor thuisgebruik of voor gebruik op locatie. Omdat dit apparaat klein is kunt u hem eenvoudig verplaatsen naar een andere ruimte. Dit is erg handig wanneer er een mini compressor nodig is op meerdere locaties op een dag. In plaats van meerdere machines te kopen, kunt u de machine eenvoudig verplaatsen naar de nieuwe locatie.