Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Stopcontacten

 • Profile extra stopcontact 'Qnect' 1000 W wit

  Stopcontact schakelaar 1000W met 4 geheugenadressen. Geschikt om verlichting draadloos aan of uit te schakelen met een zender naar keuze. Gebruik ook de Qnect Smart plug als Hub om al uw Qnect draadloze ontvangers met uw Smartphone te bedienen.

  Vergelijk dit product
  10.99
 • Profile stopcontact met afstandsbediening 'Qnect' 1000 W wit - 3 stuks

  Met dit startpakket kunt u op afstand uw verlichting of apparaten aan of uit schakelen. Deze set bestaat uit 3 stopcontact schakelaars tot max. 1000W en een 4-kanaals afstandsbediening s. De stopcontact schakelaars van deze set steekt u simpelweg in een stopcontact binnenshuis. Vervolgens sluit u uw verlichting of apparaat aan (max. 1000Watt per stopcontact). Om de 3 stekkerdoos schakelaars te bedienen gebruikt u de meegeleverde afstandsbediening. Gebruik ook de Qnect Smart plug als Hub om al uw Qnect draadloze ontvangers met uw Smartphone te bedienen.

  Vergelijk dit product
  34.99
 • Chacon stekkerblok 4 x 16A schakelaar 3 m

  Waterdicht multistekkerblok met schakelaar Chacon met 4 stopcontacten 16A. De schakelaar maakt het mogelijk om alle elektrische toestellen ineens uit te zetten voor meer energie besparing. Het lange snoer van 3 m lang maakt het mogelijk om het stekkerblok makkelijk achter meubelen te plaatsen.

  Vergelijk dit product
  15.99
 • Dribox stekker verbindingsdoos waterdicht zwart

  Deze waterdichtedoos beveiligt alle tijdelijke verbindingen, laadapparaten. Alle elektra kan daar veilig opgeborgen worden, er is plaats voor 5 kabels. De kabels hebben elk een opening in de doos om naar buiten te kunnen. De kunstoffe box is UV-bestendig en zeer makkelijk te gebruiken. Ideaal op camping.

  Vergelijk dit product
  21.99

Veilige stopcontacten voor elk soort aansluiting

Stopcontacten voor iedere inrichting

Creëer in een handomdraai elektrische verbindingen in je woning. Je kiest zelf waar je een wandcontactdoos plaatst. Zet een vloerlamp naast de bank om de hele kamer sfeervol te verlichten. Of plaats een leeslamp in de slaapkamer om in bed een goed boek te lezen. Je bepaalt helemaal zelf de inrichting in je huis. Bij Brico vind je stopcontacten voor elk soort aansluiting, maar ook dimmers en schakelaars. Kies voor een enkele contactdoos of voor een versie met meerdere ingangen. In het uitgebreide assortiment vind je altijd de perfectie stopcontacten voor jouw woning.

Stopcontacten veilig installeren

Elektriciteit kan gevaarlijk zijn. Ga daarom veilig aan het werk met stopcontacten. Zelf een wandcontactdoos installeren is niet moeilijk. Zorgvuldigheid is echter wel vereist! Schakel de elektriciteit in de meterkast uit. Controleer met een met een spanningzoeker of de stroom daadwerkelijk is uitgeschakeld. Zo voorkom je dat je een stroomschok krijgt. Met een handige schroevendraaier of accuschroefboormachine monteer je het stopcontact eenvoudig. Voor je start met het karwei, controleer de muur waarin je gaat schroeven. Je vermijdt hiermee beschadigen aan bijvoorbeeld leidingen in de muur. Houd kinderen voor alle zekerheid uit de buurt van de klus. Kijk eens naar de stopcontacten met kinderbeveiliging voor een extra veiligheid. Ben je een echte beginner? Raadpleeg een professional om extra veilig aan het werk te gaan.

Stroom in de tuin

Wil je ook in de achtertuin je telefoon opladen of een muziekinstallatie aansluiten? Bij Brico vind je waterdichte stopcontacten voor buiten. Dit stopcontact heeft vier stekkeringangen waardoor je meerdere apparaten kunt aansluiten.

Draagbare stopcontacten

Heb je de stroom niet altijd nodig? Bijvoorbeeld alleen tijdens de feestdagen om je kerstboom te verlichten? Met de handige stekkerdozen en verlengsnoeren leg je elektriciteit waar je maar wilt. Bij Brico vind je zelfs een stekkerdoos om buiten op het balkon te gebruiken. Je bergt de haspel of contactdoos na gebruik weer netjes op in een waterdichte box. Deze box houdt vocht tegen waardoor je elektra een extra levensduur heeft.

Laat je adviseren in de winkel of koop online

Heb je vragen over elektriciteit? Kom naar een van de winkels en laat je adviseren door deskundige medewerkers. Bij Brico vind je de beste benodigdheden om de stroom in je woning goed aan te sluiten. Heb je de juiste stopcontacten al gevonden? Op brico.be kun je gemakkelijk alle soorten contactdozen online kopen.