Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Elektra
 4. Terug naar Multimedia
 5. Terug naar Camera's

Camera's

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  Merken

  Breedte (cm)

  Verkocht door

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

3 producten
Sorteren op:
i

Nedis Webcam | WCAM110BK | Zwart

Nedis Webcam | WCAM110BK | Zwart

Thuisbezorgd

35,

99

Een foto of videocamera geeft een duidelijker beeld van de situatie. Met een endoscoop kun je filmen op de meest onbereikbare plekken, omdat deze erg dun en verstelbaar is. Wanneer je een endoscoop combineert met een videocamera die waterdicht is kun je filmen in moeilijk bereikbare plekken, zoals afvoerbuizen of kruipruimtes onder het huis. Door de binnenkant van een buis te filmen kun je verstoppingen of blokkeringen ontdekken. Doordat je dan ziet wat de verstopping veroorzaakt kun je deze veel effectiever verspreiden. Een verstopping veroorzaakt door vet moet op een andere manier worden bestreden dan een verstopping door haren.

Waar gebruik ik camera's voor en wat gebruik ik er bij?

Een fotocamera kan worden gebruikt om stilstaande beelden vast te leggen en te bewaren. Een videocamera zorgt voor het overbrengen van bewegende beelden en geeft zo een beter totaalbeeld van de situatie. Je kunt deze technieken gebruiken om inzicht te krijgen in plekken waar je normaal niet zo snel kunt kijken. Met een endoscoop bereik je deze wel. dit instrument bestaat uit een handvat met een schermpje of een kabel naar een computer en een eenvoudig buigzame slang met op het uiteinde een video of fotocamera bevestigd. doordat deze waterdicht is bestaat er ook een mogelijkheid om onderwater te filmen. Daardoor kan deze mediatool ook in natte of vochtige ruimtes worden gebruikt, zoals buizen waar water doorheen loopt. Om deze gadget te gebruiken heb je verder niets nodig. Wel is het verstandig om de handleiding goed door te lezen.

Hoe voer ik mijn klus uit met camera's van Brico/Plan-it?

Voor je met de klus begint lees je eerst de handleiding goed door. Let hierbij vooral op de waarschuwingen en op de instructies voor het eerste gebruik. Bekijk goed hoe je het apparaat in moet stellen en waar de knopjes voor zijn. Nu ben je klaar om van start te gaan. Start het apparaat op en leid de kabel voorzichtig in de richting waarin deze moet filmen. Nu zie je de beelden op jouw scherm en kun je deze indien gewenst opnemen. In de handleiding staat aangegeven welke knoppen hiervoor nodig zijn. Heb je nog vragen over jouw klus? Stel ook eens een vraag aan een mede klusser via onze community. Natuurlijk kun je hier ook jouw eigen ervaringen delen.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten