Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Bouwmaterialen
 3. Terug naar Metsel- en pleisterwerk
 4. Terug naar Vulmiddelen
 5. Terug naar Overige vullers

Overige vullers

Filteren


Sorteren op:
i

  Materiaal van doeloppervlak

  Merken

  Kleurfamilie

  De beste prijzen

  Aankoopmogelijkheden

  Prijs (€)

  tot

  Verkocht door

  Waterbestendigheid
  i

  Binnen/buitengebruik
  i

  Buigzaam

  Overschilderbaar

  Kant & klaar
  i

  Afwerking

  Rendement per verpakking (m²)
  i

  Verfbasis

  Glanstype
  i

  Overschilderbaar na

  Roestwerend

  Verwerkingsmethode

13 producten
Sorteren op:
i

Agrofino houtpellets 15kg

Agrofino houtpellets 15kg

Bestel & Haal op

Permanent 

lage 

prijs 

6,

99
icon

Vullers kopen bij Brico/Plan-it

Tijdens het leggen van vloeren maar ook tijdens het metselen van muren, heb je wel eens te maken met gaten die je op de een of andere manier wilt vullen. Deze gaten zijn bijzonder vervelend aangezien ze er niet alleen lelijk uitzien, maar ook omdat de vloer of de muur hierdoor minder stabiel is dan wanneer het netjes egaal gelegd of gemetseld is. Voor dit soort plekken en gaten kan je gebruik maken van de goedkope vullers van Brico/Plan-it. Hiermee dicht je de naden en gaten op een gemakkelijke manier waardoor de vloeren en muren er egaal uit gaan zien en je er verder geen omkijken meer naar hebt. Een goede afwerking is voor elke klus belangrijk en met de beste vullers van Brico/Plan-it hoef je hier geen zorgen over te maken.

De vullers van Brico/Plan-it

De beste vullers zorgen ervoor dat je het klussen als makkelijk ervaart. Het is belangrijk dat je je klus snel af kan ronden en dat je geen omkijken hebt naar de gaten die er achter zijn gebleven in de muren en vloeren nadat deze helemaal afgemetseld of gelegd zijn. Met de beste vullers zorg je ervoor dat je op een gemakkelijke manier ervoor kan zorgen dat deze gaten worden opgevuld. Dit zorgt voor een uiteindelijk professionele look en een goed afgewerkte klus waar je trots op mag zijn. De vullers van Brico/Plan-it zijn tegen een lage prijs te kopen waardoor je geen onnodig hoge kosten hoeft te betalen voor het afronden van je klussen. Maak het jezelf gemakkelijk door tijdens het klussen de Master latex handschoenen te dragen waarmee je voldoende grip hebt op het materiaal. Daarnaast kan je ook de multifunctionele schraper multifunctioneel met softgrip 60mm kopen, waarmee je schraapwerkzaamheden professioneel kunnen worden afgerond. Ga ook voor egaal en voor een professionele look met de beste vullers van Brico/Plan-it.

Vullers bekijken en kopen

De vullers van Brico/Plan-it zijn te verkrijgen in verschillende soorten en hoeveelheden. Daarom kan je natuurlijk altijd langskomen bij een van onze filialen waar we je kunnen informeren over de soorten vullers die geschikt zijn voor de klussen waar jij mee bezig bent, en daarnaast kunnen we je ook helpen bij het vinden van geschikt gereedschap. Wil je liever op een snelle manier online bestellen? Dan kan dat natuurlijk ook en zorgen wij ervoor dat de vullers zo snel mogelijk bij je worden geleverd.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten