1. Terug naar Home
 2. Terug naar Bouwmaterialen
 3. Terug naar Dakpannen
 4. Terug naar Dakrollen

Dakrollen

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Kleurfamilie

  De beste prijzen

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Prijs per ㎡

  Gewicht

  Materiaal

  Volume (L)

24 producten
Sorteren op:

Sencys roofing 'APP' 10 x 1 m

25%

korting

Sencys roofing 'APP' 10 x 1 m

Dakrollen

Met de kaart

87,

99

65,

99

per ㎡ 6,60

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.
Baseline roofing 'APP-AS S' 10 x 1 m

Baseline roofing 'APP-AS S' 10 x 1 m

Dakrollen

Permanent 

lage 

prijs 

74,

99

per ㎡ 7,50


Via Brico/Plan-it goedkoop dakrollen kopen

Ben je bezig met de renovatie van het dak van je schuurtje? Wil je bijvoorbeeld het oude grind vervangen, een lekkage dichten, een waterdichte onderlaag maken of zoek je een goede dakbedekking voor het platte dak van je nieuwe aanbouw? Dan kan je daarvoor bij Brico/Plan-it voordelig verschillende soorten dakrollen kopen. Zo kan je kiezen uit diverse rollen met een leislag toplaag, plakspijkerrollen voor het gebruik als waterdichte onderlaag voor dakcoating, en hebben we verschillende lengtes en breedtes oersterk bitumen loodvervanger van het topmerk Ubiflex dat een lange levensduur van je dak garandeert. Houd je van makkelijk, kies dan voor onze speciale ‘dak in doos’- producten waarmee je binnen vier uur een compleet nieuw dak op je klusproject kan leggen. Met alle materialen, ijzerwaren en instructies in één pakket kan dit gewoon niet misgaan!

Een waterdicht dak met dakrollen van topkwaliteit

Het vervangen of het nieuw aanleggen van een dakbedekking op een schuurtje of een uitbouw is best een flinke klus. Natuurlijk kan je daarvoor een professionele dakdekker inschakelen, maar als je een beetje handig bent, de klus goed voorbereidt en de juiste materialen en benodigdheden in huis haalt, kan je dit ook prima zelf. Voorwaarde is natuurlijk dat je veilig aan de slag gaat, voor jezelf én je omgeving. Dus zorg voor ook een goede ladder of eventueel een steiger, en verzamel alle nodige materialen voor je het dak op klimt. Verwijder eerst zorgvuldig de oude dakbedekking als dat nodig is en zorg dat je alles goed en waterdicht afwerkt, ook in de hoeken en bij de waterafvoeren. Zo kan het dak er prima weer jarenlang tegenaan. Vergelijk goed de verschillende soorten dakbedekking en kijk welke er voor jouw dak het meest geschikt is. Heb je nog tips nodig over dakbedekking, kijk dan even bij onze voorbeeldklussen op Voordemakers.nl.

Dakbedekking en dakrollen voordelig online bestellen

Na het aanleggen van de dakrollen heb je natuurlijk nog meer bouwmaterialen nodig om je dak netjes af te werken. Zo kan je bij Brico/Plan-it ook voordelig verschillende dakgoten, regenpijpen en dakdoorvoeren kopen voor het afvoeren van regenwater, en heb je te maken met een schuin dak, dan hebben we daar ook voordelig diverse modellen dakpannen voor. Ook verkopen we kunststof gevelbekleding waarmee je de buitenwanden van je klusproject een nieuwe look kunt geven, en hebben we alles in huis - van epdm-lijm, boeideelspijkers tot afdichtingsband - voor de afwerking. In onze winkels kan je eventueel alle dakbedekking komen bekijken, maar heb je je keuze al gemaakt en bestel je het voordelig online, dan kunnen we het meteen bij je thuis bezorgen zodat je er snel mee aan de slag kunt gaan.