image_1

Rubson Vochtopnemer AERO 360 badkamer 450gr

 • Compact design
 • Anti-kantelsysteem
 • Aanduiding einde navulling
 • Eenvoudig leeg te maken

Toon specificaties

16,

99

per kg 37,76

Productomschrijving
De Rubson vochtopnemer AERO 360° badkamer 450g vochtopnemer is een geavanceerde vochtopnemer voor een snelle en doeltreffende vochtopname van overtollig vocht, speciaal ontworpen voor gebruik in badkamers of vochtige ruimtes.... De aërodynamische vormgeving van het apparaat uitgerust met een navulling en de 360°-luchttunnel zorgen voor een optimale circulatie rondom en doorheen het apparaat. Dankzij de witte kleur en het discrete design past hij perfect in je badkamer.
De waterabsorberende kristallen zijn speciaal ontworpen om het overtollige vocht en geur uit de lucht op te nemen. AERO 360° Badkamer bevordert de luchtreiniging en voorkomt allergieën. Het anti-geursysteem vermindert de onaangename omgevingsgeuren tot 70%.
Deze vochtopnemer is ongeveer 2 maanden actief in een ruimte van 10m². Eenmaal leeg kan je de navulling gemakkelijk vervangen. Er zijn verschillende navullingen beschikbaar, neutrale en gearomatiseerde. Deze vochtopnemer verbruikt geen energie, werkt zonder stroom of batterijen.

EAN: 3178041336956

Specificaties
 • Algemeen

  Binnen/buitengebruik

  i

  Binnen
 • Technische kenmerken

  Materiaaleigenschap

  Vochtregulerend

  Functies

  Luchtvochtigheid
GHS07
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

Alternatieven