Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Aankoopmogelijkheden
 • Gewicht
 • Volume
1 product


  De voordelen van het gebruik van deurspionnen!

  Deze videocamera is als het ware een bewakingscamera voor jouw huis. Het is een hulpmiddel waarmee je van binnen uit al kunt zien wie er voor de deur staat. Wanneer je jezelf er niet prettig bij voelt doe je gewoon niet open. De naam van deze beveiligingscamera geeft al een beetje een indruk van hoe het werkt. Je kunt wel naar buiten kijken, maar andere mensen kunnen niet naar binnen kijken. Niemand kan dus zien of je ze bekijkt, waardoor je ook geen verplichting hoeft te voelen om open te doen. De persoon voor de deur weet immers niet dat je gewoon thuis bent en achter de deur staat. 

  Waar gebruik ik deurspionnen voor en wat gebruik ik er bij?

  Je kunt deze deurcamera's gebruiken voor de volgende doeleinden;
  - Deur aan deur verkopers: Via een deurspion kun je kijken wie er aan de deur staat en kun je er voor kiezen om niet open te doen.
  - Beveiliging: Op de camera kun je zien wie er voor de deur staat, het is een mooie aanvulling op een alarmsysteem. Is het al laat en ben je alleen thuis? Dan kun je er bewust voor kiezen om de deur niet te openen voor mensen die je niet kent.
  - Controle: Bepaal zelf voor wie je de deur open doet en wie je liever laat staan. Zo voorkom je onnodige en onprettige confrontaties aan de deur. Met deze deurcamera's ben jij zelf de baas over jouw huis. Dit zorgt voor een verhoogd gevoel van veiligheid.

  Hoe monteer en installeer ik een deurspionnen van Brico/Plan-it?

  Elke deurcamera vereist een andere manier van montage en installatie. Ook zijn de software-instellingen per apparaat verschillend. Het lezen van de uitgebreide handleiding is dan ook erg belangrijk. Nadat je de videocamera volgens de handleiding geïnstalleerd hebt, kun je deze eerst in de praktijk uittesten met familie en vrienden. Zo raak je bekend met het apparaat en kun je deze direct gebruiken wanneer het nodig is.