Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Baden

 • Allibert duoligbad 'Diva' 180 x 80 cm

  Het 'Diva' wit acrylam duobad van Allibert is een duoligbad met een klassieke mooie vorm. Het bad is van Acryl(am) materiaal gemaakt en is uiterst duurzaam. Dit bad van 180 x 80 cm heeft een inhoud van 120 tot 190 L en een diepte van 40 cm. Het wordt geleverd met pootjes in een witte kleur. Dit bad wordt geleverd zonder afvoergarnituur. Deze is apart bij te bestellen.

  Vergelijk dit product
  229.00
 • Allibert Ligbad 'Essina2' 170 x 80 cm

  Het 'Essina2' wit bad is een rechthoekigebad met een mooie vorm, met geïntegreerde hoofdsteun en is met een afmeting van 170 x 80 cm groot en comfortabel. Kan ook ideaal voor het nemen van een douche gebruikt worden. Het bad is van Toplax materiaal gemaakt en is uiterst duurzaam daar het ABS-versterkt is. Dit bad heeft een inhoud van 130 tot 200 L en geleverd met pootjes in een witte kleur. Dit bad wordt geleverd zonder afvoergarnituur. Deze is apart bij te bestellen.

  Vergelijk dit product
  289.00
 • Allibert ligbad 'Spacy' 170 x 90 cm

  Het wit Allibert 'Spacy' Puretex bad heeft een originele asymmetrische badkuip van 170 x 90 cm en is 44 cm diep. Dit bad heeft een versterking van PU-schuim en ABS en geen glasvezel. Poten zijn inbegrepen.

  Vergelijk dit product
  319.00
 • Allibert badkuip 'Myva' 170 x 75 cm

  Deze Acryl badkuip Allibert 'Myva' heeft een heel bijzonder trapezoïde vorm die veel karakter aan uw badkamer zal geven. Het heeft de uitstraling van een vrijstaand bad, terwijl toch tegen de wand geplaatst. 'Myva' bad is aan de achterzijde ook open voor gemakkelijk leidingwerk aan te sluiten. Het semi-vrijstaande bad 'Myva' biedt uw badkamer een complete hedendaagse look. 'Myva', de perfecte relatie tussen comfort en elegantie. Het bad kan tegen een muur worden geïnstalleerd en past perfect in uw badkamer. Dit duo-bad biedt een maximal comfort om te kunnen onstspannen!

  Vergelijk dit product
  1349.00

Ligbad kopen bij Praxis

Voordelig ligbad kopen bij Praxis

Met een ligbad tover je een gewone badkamer om tot een ware wellness. Uitgebreid badderen betekent voor velen de optimale vorm van ontspanning voor lichaam én geest; je komt helemaal tot rust, het is een weldaad voor vermoeide spieren en het is de ideale manier om even bij te tanken na een drukke dag. En ook voor de kleintjes is een ligbad fijn voor de dagelijkse wasbeurt en biedt het veel spetterplezier. Bij Praxis kan je voordelig een ligbad kopen in verschillende soorten en maten; van strakke moderne badkuipen tot comfortabele baden waarin je urenlang kunt toeven. Uiteraard kun je ook kiezen voor een hoekbad of bubbelbad.

Luxe badcomfort voor iedereen

Via Praxis kan je ligbaden kopen van Alibert en Haceka; ze verschillen in design, ergonomische vorm en wellness-functies. Zo hebben we een ruim aanbod ligbaden met rug-, arm- en hoofdsteun die ervoor zorgen dan je comfortabel kunt liggen, baden met whirlpoolsystemen voor optimale ontspanning, extra diepe baden die meer comfort bieden aan lange mensen, en we verkopen verschillende grote duo baden. Ook vind je in ons assortiment speciale ligbaden met een geïntegreerde douchebak. Dit biedt net wat meer comfort en ruimte als je het ligbad ook wilt gebruiken om in te douchen.

Grote en kleine ligbaden kopen bij Praxis

Het beste is om een ligbad te kiezen dat goed past bij je lichaamslengte, als de ruimte in de badkamer dat toelaat. De meeste ligbaden in onze winkel zijn dan ook verkrijgbaar in de gangbare lengtes van 170 en 180cm. Maar ben je vrij lang, of wil je graag een groot ligbad, dan kan je ook een model met een lengte van 190cm kopen met een diepe zit. Is je badkamer klein bemeten maar wil je toch genieten van een badkuip, kijk dan bij onze voordelige ruimtebesparende ligbaden van 140, 150 en 160cm, die alleen via onze webwinkel te koop zijn.

Via Praxis online een ligbad bestellen

Kijk bij het kopen van het bad ook waar je de afvoer en het overloopgat wilt hebben; deze zit centraal in het midden of aan het voeteneinde. Alle baden die je bij Praxis kunt kopen zijn gemaakt van duurzaam kunststof dat optimaal warmtecomfort biedt. Natuurlijk maak je een ligbad compleet met een goede badkraan, douchekraan, badwand of eventueel andere bad-toebehoren. Je koopt onze ligbaden makkelijk en voordelig online via de webshop.