Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
RectaVit PU montagelijm Easy Fix Genius 700ml

RectaVit PU montagelijm Easy Fix Genius 700ml

 • 30% sneller dan poederlijm
 • Afwerking na 60 minuten
 • VUL HIER

Toon specificaties

13,

49

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Kit & lijmRectavit producten

Productomschrijving

RectaVit EasyFix Genius 700ml PU montagelijm is een sneldrogende, ééncomponent polyurethaan montagelijm voor verlijmingen in de droge bouw. Ideaal voor het verlijmen van isolatieplaten, gipsplaten, gasbeton en andere bouwmaterialen. De Genius-verpakking biedt dezelfde voordelen als het pistool zonder dat je er een hoeft aan te schaffen.
Specifiek ontwikkeld voor het verlijmen van harde isolatie, gipsplaten, gasbeton en gekalibreerde snelbouwstenen (niet-dragende muren). Ook geschikt voor het plaatsen van ramen en deuren, het vastzetten van stopcontacten en het vullen van gaten, scheuren en doorvoeringen.
Uitzonderlijke hechting op alle gebruikelijke bouwmaterialen, waaronder steen, beton, hout, metselwerk, metaal en kunststoffen zoals hard PVC, polystyreen, PU-schuim en polyesters.
EAN:
 • 5412926954148

Productveiligheid

GHS02GHS07GHS08
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Zeer licht ontvlambare aerosol. Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Schadelijk bij inademing. Kan bij inademing allergie- of astmasymptomen of ademhalingsmoeilijkheden veroorzaken. Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken. Verdacht van het veroorzaken van kanker (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is). . Kan schade aan les organes veroorzaken bij langdurige of herhaalde blootstelling (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is). . Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Verontreinigde kleding uittrekken en wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Specificaties

 • Algemeen
  Binnen/buitengebruik
  i
  Bovengronds, Binnen, Buiten, Ondergronds
  Type lijm
  Gipslijm
 • Technische kenmerken
  Maximale verwerkingstemperatuur
  25 °C
  Substantie
  Schuim
  Minimale Verwerkingstemperatuur
  5 °C
 • Uiterlijke kenmerken
  Substantie
  Mousse/Foam
  Kleur
  Oranje
  Kleurfamilie
  Oranje

Alternatieven

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten