image_1

Magpaint magneetverf Magnet paint Base Coat donkergrijs 1L

 • Milieuvriendelijk
 • Latexverf op waterbasis
 • Geen onaangename geuren

Toon specificaties
Productomschrijving
De Magpaint magneetverf Magnet paint Base Coat donkergrijs 1L zorgt ervoor dat je standaard binnenmuren magnetisch worden! Je muren kunnen tot 20 vellen papier met een magneet (29 mm neodymium) vasthouden. Als deze verf eenmaal is aangebracht, kan je deze zelfs bedekken met behang of een andere kleur verf. Het magneeteffect blijft behouden. De magneetverf Magnet paint Base Coat is een veilig en milieuvriendelijk product dat voldoet aan de internationale milieunormen en aan de EU-richtlijnen. Het heeft geen onaangename geur en is gemakkelijk aan te brengen. Het is tevens gekwalificeerd als een kindvriendelijke verf.
Behalve op je muren kun je het ook op houten of kunststof oppervlakken aanbrengen.

Meng de magneetverf vooraleer je start met schilderen om een optimale homogeniteit te bekomen. Je brengt het aan bij kamertemperatuur met een kwast of een kortharige roller.
Goed om weten, hoe gladder het oppervlak waarop je de verf aanbrengt, hoe beter het magnetische resultaat. Voor een optimale magnetisatie breng je 2 of 3 lagen aan (500ml verf per m²). Laat de magneetverf minstens 4 uur drogen alvorens een nieuwe laag aan te brengen; na het aanbrengen van de laatste laag moet de magneetverf 24 uur uitharden.

EAN: 8717438070056

Specificaties
 • Algemeen
  Garantie
  0 jaar
  Binnen/buitengebruik
  Binnen
 • Technische kenmerken
  Roestwerend
  Nee
  Substantie
  Vloeistof
  Rendement per liter
  0.5 m²
  Rendement per verpakking
  1 m²
 • Gebruiksgemak
  Hittebestendig
  Nee
  Overschilderbaar na
  4 u
Gevarenaanduiding
Bevat MENGSEL VAN: 5-CHLOOR-2-METHYL-2H-ISOTHIAZOOL-3-ON EN 2-METHYL-2HISOTHIAZOOL-3-ON (3:1). Kan een allergische reactie veroorzaken. Veiligheidsinformatieblad op verzoek verkrijgbaar.

Alternatieven