Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
Rust-oleum niet-permanente fluorescerende grondmarkeringsspray roze 500ml

Rust-oleum niet-permanente fluorescerende grondmarkeringsspray roze 500ml

 • Sneldrogend
 • Ideaal op asfalt en beton
 • Ook op gras, metaal en hout

Toon specificaties

15,

49

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Effect verfRustoleum producten

Productomschrijving

Rust-oleum niet-permanente roze fluorescerende grondmarkeringsspray 500ml is ontworpen om snel en gemakkelijk te markeren in bouwgebieden, voor ondergronds gebruik of voor verkeer. Deze verf droogt snel en is ideaal voor toepassing op asfalt, beton, gras, metaal en hout. Deze matte fluorescerende verf is bestand tegen temperaturen tot + 100 ° C. Als u van plan bent uw markering te bedekken, doe dit dan binnen een uur na het aanbrengen of na 48 uur. Voordat u begint met spuiten, de spuitbus krachtig schudden gedurende ten minste één minuut nadat u de mengkralen hebt horen botsen. Dit garandeert een optimale homogeniteit. Schud de spuitbus ook af en toe tijdens gebruik. Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren, die elk vrij zijn van aromatische oplosmiddelen en is gebaseerd op pigmenten zonder lood of chromaat Voor het beste resultaat moet de temperatuur van de spuitbus hoger zijn dan 0 ° C en de relatieve luchtvochtigheid lager dan 85%. Advies van een kleine vriend: keer na elk gebruik de spuitbus om en spuit drie keer om om de klep te ontluchten.
EAN:
 • 8715743018084

Productveiligheid

GHS02GHS07
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Bevat neodecaanzuur, kobaltzout. Kan een allergische reactie veroorzaken. Let op! Bij verneveling kunnen gevaarlijke inhaleerbare druppels worden gevormd. Spuitnevel niet inademen Ontvlambare vloeistof en damp. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. Op een goed geventileerde plaats bewaren. Koel bewaren. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Bij contact met de huid (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen/afdouchen.

Specificaties

 • Algemeen
  Binnen/buitengebruik
  i
  Buiten
 • Technische kenmerken
  Materiaal van doeloppervlak
  Beton
  Rendement per verpakking
  i
  5.25 m²
  Substantie
  Vloeistof
  Roestwerend
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurcode
  2862
  Kleurfamilie
  Roze

Alternatieven

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten