image_1

Rust-Oleum roestwerende primer en finish CombiColor kastanjebruin 750ml

 • Primer en finish
 • Geschikt voor gebruik op roest en bloot metaal
 • Druipt niet

Toon specificaties

27,

99

per l 37,32

Productomschrijving
Deze CombiColor roestwerende primer en finish in de tint kastanjebruin 750ml van Rust-Oleum is ideaal als grondlaag én als afwerking. Het 2-in-1 product kan direct op de roest of het blote metaal worden aangebracht. De formule druipt niet en kan dus ook op verticale oppervlakken worden gebruikt. De roestwerende primer laat geen penseelstrepen na en is bestand tegen temperaturen tot +90 °C.
Hij is eenvoudig in gebruik en kan direct op het blote metaal of op een manueel gereinigd oppervlak worden aangebracht. Ben je van plan om dit product te gebruiken op een verzinkt of erg glad oppervlak (roestvrij staal, aluminium, glas of pvc)? Dan raden we aan om eerst een laag CombiPrimer 3302 aan te brengen.
Werk altijd op een schoon, droog en ontvet oppervlak. Verwijder eventuele loszittende verfschilfers met een plamuurmes en een staalborstel. Meng het product goed voor je aan de slag gaat, voor een homogeen resultaat. Werk bij een omgevingstemperatuur tussen +5 °C en +35 °C (voor gehamerd staal: +10 °C en +35 °C) en een relatieve vochtigheidsgraad van minder dan 85%. Deze primer is na ongeveer 2 uur vingerdroog. Na 16 uur kan hij worden overschilderd.

EAN: 8715743012433

Specificaties
 • Algemeen

  Binnen/buitengebruik

  i

  Buiten, Binnen
 • Technische kenmerken

  Roestwerend

  Ja

  Substantie

  Vloeistof

  Materiaal van doeloppervlak

  Metaal
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Bruin
GHS02GHS07
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Ontvlambare vloeistof en damp. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Bevat neodecaanzuur, kobaltzout. Kan een allergische reactie veroorzaken. Let op! Bij verneveling kunnen gevaarlijke inhaleerbare druppels worden gevormd. Spuitnevel niet inademen
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. Koel bewaren. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Op een goed geventileerde plaats bewaren.

Alternatieven
 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Onze diensten

Verhuur

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2022 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten