Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin, terras & buitenleven
 3. Terug naar Tuinmachines
 4. Terug naar Tuin- & grondfrezen

Tuin- & grondfrezen

Filteren


Sorteren op:
i

  Categorieën

  Elektrische tuinfrezen (5)

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Merken

  Verkocht door

8 producten
Sorteren op:
i


Central Park elektrische hakfrees CPE7532T/EL 750W

Central Park elektrische hakfrees CPE7532T/EL 750W

Thuisbezorgd / Ophalen

99,

99
icon
ELEM GARDEN TECHNIC - 139cc thermische frees - 4 messen - Werkbreedte 36cm - Elem Garden

18%

korting

ELEM GARDEN TECHNIC - 139cc thermische frees - 4 messen - Werkbreedte 36cm - Elem Garden

Thuisbezorgd

388,

70

315,

-

Soms laat je tuin je geen andere keuze dan opnieuw beginnen. De tuin omspitten is dan ongetwijfeld een nobele keuze, maar Brico/Plan-it bewijst hieronder dat het ook anders kan: sneller, efficiënter en vooral minder belastend of tijdrovend. Hieronder introduceren we je aan onze Central Park hakfrees, onze beste ploegmachine, bij Brico verkrijgbaar aan een ongeziene, uiterst scherpe prijs.

De Brico/Plan-it ploegmachine: Central Park elektrische hakfrees CPE7530T

Central Park is een autoriteit in het vak. Het merk staat bekend voor zijn A-kwaliteit en weet die bovendien te koppelen aan een groot milieubewustzijn en zogenaamd 'groene' prijzen. Dat is niet anders voor onze Central Park elektrische hakfrees CPE 7530 T. Het toestel heeft 750 Watt vermogen en werd bedeeld met 4 frezen, elk met een diameter van 20 cm. Dat is zo meteen ook de werkdiepte van het instrument. De werkbreedte is gelijk aan 30 cm. Het stalen chassis zorgt ondertussen voor de ultieme duurzaamheid. Central Park geeft dan ook zonder moeite 3 jaar garantie op zijn toestel.

Werken met een ploegmachine

Veiligheid gaat boven alles en deze overweging moet je zeker ook maken voor je aan de slag gaat met onze Central Park freesmachine. Bescherming zoek je hier best bij een werkbril, handschoenen en een werkhelm, die liefst ook je oren ontlast van het motorgeluid. Tegelijk is het slim je werkoppervlak eerst voor te bereiden op de komst van de ploeg, bijvoorbeeld door grof onkruid vooraf te wieden. Verder moet de tuinfrees je natuurlijk vooral ontlasten. Bij goed gebruik verloopt een anders zeer vermoeiende klus dan ook probleemloos en met een minimale inspanning. Tegelijk verhoogt dit toestel net de veiligheid tijdens je klus. Zo wordt de grond hier niet volledig omgewoeld, maar eerder geroerd en gemengd, wat ook de verwerking van eventuele bemestingen bevorderd. Bovendien worden stenen naar de oppervlakte gestuwd zodat ze eenvoudig te verwijderen zijn. Vegetatie en resten worden dan weer naar onder geduwd, waar ze de bodem kunnen voeden. Tot slot is ook de ondergrond van groot belang tijdens het frezen. Een natte grond (met name klei) wordt tijdens deze activiteit eerst tot moes herleid, verdroogd en verliest zijn waarde voor beplanting. Het beste resultaat wordt daarom bereikt op een licht vochtige grond. Zo wordt te allen tijde de juiste zuurstofgraad behouden en krijgt je plantenleven achteraf alle kansen om te groeien en bloeien.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +200.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten