Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin, terras & buitenleven
 3. Terug naar Tuinmachines
 4. Terug naar Gemotoriseerde grastrimmers
 5. Terug naar Grastrimmer onderdelen

Grastrimmer onderdelen

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  Merken

  Verkocht door

114 producten
Sorteren op:
i

Ozaki rond trimmerdraad nylon Ø2mm 15m

Ozaki rond trimmerdraad nylon Ø2mm 15m

Bestel & Haal op

4,

49

 1. 1
 2. ...
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5

Grastrimmer-onderdelen voor jouw Brico grastrimmer

Heb je last van hoog gras en ongelijke stukken en kun je niet wachten om hier iets aan te gaan doen? Met een Brico grastrimmer of grasmaaier kun je jouw gazon weer helemaal mooi egaal trimmen. Wij verkopen grastrimmers van zeer vooraanstaande merken zoals Makita, Black & Decker en vele anderen. Voor een deel van onze trimmers zijn er ook losse onderdelen verkrijgbaar. Alle onderdelen staan eenvoudig geordend in deze categorie en zijn te filteren op merk. Zo weet je altijd direct de juiste onderdelen te vinden.

Waar kun je grastrimmer-onderdelen voor gebruiken?

Alle onderdelen kun je binnen enkele minuten bestellen via onze site of kopen in onze winkel. Door deze reserve onderdelen kun je zonder onnodige onderbrekingen jouw klus uitvoeren. Indien er een deel defect is kun je deze eenvoudig vervangen, zodat je zo snel mogelijk weer verder kan met de klus. Daarnaast bespaar je door het vervangen van onderdelen enorm op de kosten omdat de grastrimmer langer kan worden gebruikt.

Hoe bereik ik het gewenste resultaat met grastrimmer-onderdelen?

Om te zorgen voor een optimaal resultaat is het van belang dat je kiest voor een spoel of ander accessoire van hetzelfde merk als de trimmer zelf. Om zeker te zijn dat je het juiste merk hebt kun je eerst filteren op het merk aan de linkerkant van deze categorie. Wanneer je het juiste merk hebt gevonden kun je in de titel en de omschrijving van de accessoires terug vinden voor welk type/model dit onderdeel geschikt is. Wanneer je wel het juiste merk hebt, maar het onderdeel geschikt is voor een ander model, dan zal deze mogelijk niet passen of niet optimaal werken. In de handleiding van jouw apparaat kun je terug vinden hoe de bij te bestellen onderdelen te monteren zijn. Wanneer de montage klaar is kun je direct beginnen met de klus. Tip voor eenvoudig trimmer van de randen van het gazon: Wanneer je een harde rand tussen het gazon en je planten hebt kun je een wiel van de trimmer hier over heen laten rijden, zodat het hele gazon eenvoudig kan worden getrimd. De randjes van het gazon vallen dan binnen het bereik van de trimmer.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten