Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin, terras & buitenleven
 3. Terug naar Tuingereedschap
 4. Terug naar Snoeigereedschap

Snoeigereedschap

Filteren


Sorteren op:
i

  Categorieën

  Snoeischaren (32)

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Merken

  Verkocht door

  Materiaal

  Maximale takdikte

  Kleurfamilie

  Lengte snijblad

81 producten
Sorteren op:
i

Hyundai takkenschaar 58061, hefboom carbon

Hyundai takkenschaar 58061, hefboom carbon

Thuisbezorgd

26,

95
Verto Takkenschaar Fiberglas 520mm

14%

korting

Verto Takkenschaar Fiberglas 520mm

Thuisbezorgd

57,

65

49,

25

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Het ene snoeigereedschap is het andere niet. Een dikke boom heeft natuurlijk wel steviger snoeimateriaal nodig dan de dunne takken van een struik. Brico heeft vele soorten snoeigereedschap voor de grote en kleine snoeiklussen. Goed snoeigereedschap maakt het klussen een stuk eenvoudiger. Met het juiste materiaal blijft het groen in jouw tuingezond en vitaal. Met het snoeigereedschap van Brico houd jij je tuin voordelig netjes.

Soorten snoeigereedschap

Van al het snoeigereedschap zijn de snoeischaren de meest bekende. Voor kleine takjes of stevige planten kun je de groeischaren met korte handvatten gebruiken. Er zit een veer in waarmee de schaar zich automatisch opent als je de handvaten niet dicht drukt. De grote snoeischaren met de lange handvatten zijn geschikt voor het zwaardere werk en om takken te snoeien. Ze worden daarom ook wel takkenscharen genoemd. De hele dikke takken kun je maar beter afzagen. Gebruik hiervoor een snoeizaag of kettingzaag. Voor het bijhouden van de heg zijn er de heggenscharen. De lange messen in de heggenschaar zorgen ervoor dat je in één beweging meteen een groot aantal takjes weg kunt snoeien.

Tuinartikelen bij Brico

Snoeien is misschien niet het leukste karweitje, maar met goed snoeigereedschap van Brico lukt het je wel voordelig en snel de wildgroei in je tuin te voorkomen. Door regelmatig planten, struiken en bomen te snoeien houd je niet alleen het groen in toom, maar je verzorgt ze ook nog eens optimaal. Je verbetert namelijk de conditie van je boom of plant door de dode delen te verwijderen. Je kunt er zelfs de opbrengt van vruchten of bloemen mee verhogen. Brico heeft een ruim assortiment snoeigereedschap, maar ook vele andere tuinartikelen om je tuin verzorgd en gezond te houden. Zo houd jij bijvoorbeeld ook je gras onder controle met de diverse grasmaaiers van Brico. Ben je het grasmaaien helemaal zat? Kijk dan eens naar de voordelige decoratieve tuintegels van Brico.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten