Grad By You zelfklevende rubberband 11 meter

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Bevestiging
 • Onderdeel Grad By You Project
 • Voor onderaan de rail met clips bij platte plaatsing
 • Geluidsisolerend, werkt heel kleine oneffenheden weg
 • Dubbele kleefband
 • 10 jaar garantie

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Bevestiging
Productomschrijving

Grad By You ‘Concept’
Je eigen terras maken was nog nooit zo makkelijk met het concept van Grad By You. Met dit concept zet je zelf een stevig en perfect afgewerkt terras in elkaar zonder boren, schroeven of lijmen.

De vlonderplanken kiezen
De eerste stap is het uitkiezen van de vlonderplanken. Je kunt kiezen uit drie mogelijkheden namelijk: thermisch gemodifeerde den, thermisch gemodifeerde es of composiet vlonderplanken in drie kleuren. Alle planken hebben speciale groeven aan de onderzijde voor montage op de rails met de clips. Zorg ervoor dat je voldoende rails en zelfklevende rubberband meebesteld.

Installeren van je terras
Wanneer je de vlonderplanken, de rails en de rubberband netjes thuis geleverd hebt gekregen kun je aan de slag met het installeren van je terras. Je zult zien dat dit erg eenvoudig is en dat je aan het einde trots bent op wat jij hebt gemaakt. Je kunt de rails nadat je deze hebt voorzien van de zelfklevende rubberband rechtstreeks plaatsen op een stabiele en vlakke ondergrond. De vlonderplanken die je vooraf op maat hebt gezaagd klik je daarna op de voorgemonteerde clips van de rails vast. Tot slot kun je de zijkant van je terras afwerken met de plint van Grad By You. Zorg hier ook weer voor voldoende lengte. Wil je een voorwerp wegnemen dat onder je vloer is gevallen, een plank vervangen of je terras anders inrichten? Klik simpelweg de vlonderplanken los met behulp van de losklik sleutels. Bekijk het filmpje bij alle accessoires om je nog beter op weg te helpen.

Verhogen van je terras
Als je jouw terras wilt verhogen kun je de rails bevestigen op de regel van Grad By You. Deze handige regel heeft als voordeel dat hij een groef heeft zodat je de in hoogte verstelbare terrasvoeten hier zonder te boren aan vast kunt monteren. Je kunt je terras met het verlengstuk tot maar liefst 27 cm verhogen. Vergeet dan niet de verlengstukken mee te bestellen anders gaat de terrasvoet tot een hoogte van maximaal 18,3 cm.

EAN: 3443440012207

Specificaties
 • Algemeen
  Binnen/buitengebruik
  Buiten
  Type vloeraccessoire
  Ondervloer
 • Technische kenmerken
  Aantal stuks
  1
  Materiaal
  Elastomeer
  Vochtwerend
  Ja
  Vorstbestendig
  Ja
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Zwart
 • Gebruiksgemak
  Antislip
  Nee
  Zelfklevend
  Ja
Gemakkelijk thuisbezorgd

Alternatieven