1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Tuingereedschap
 4. Terug naar Grasmachines en zitmaaiers
 5. Terug naar Elektrische grasmaaier

Elektrische grasmaaier

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Met grasopvang

  Met mulchfunctie

  Vermogen (in Watt)

  De beste prijzen

  Energiebron aangedreven gereedschap

  Maaibreedte

  Voor grasoppervlakte tot (in m²)

  Aantal hoogte-instellingen

25 producten
Sorteren op:

Central Park elektrische grasmaaier CPE1846A/2 1800W

Central Park elektrische grasmaaier CPE1846A/2 1800W

Elektrische grasmaaier

369,

-
icon
Central Park elektrische grasmaaier 1200W en grastrimmer 250W

Central Park elektrische grasmaaier 1200W en grastrimmer 250W

Elektrische grasmaaier

Permanent 

lage 

prijs 

99,

99
icon

Onderhoud je grasmat met een elektrische grasmaaier

Vind het gazon onderhouden een vervelende klus? Met de elektrische grasmaaiers wordt het maaien van het gras een klus om naar uit te kijken! Met de beste maaier ziet jouw grasmat er in een handomdraai weer netjes en verzorgd uit. Door de krachtige motors maai je het gras haast moeiteloos en zeer professioneel. Een tuinman inhuren is niet meer nodig voor een professioneel resultaat.

Eenvoudig en professioneel aan de slag

Een goede grasmaaier is onmisbaar voor het onderhoud van je gazon. Een elektrische maaier is laag in geluidsniveau en gemakkelijk te hanteren. Je stelt de messen eenvoudig zelf op de juiste hoogte in. Zo krijgt het gras precies de hoogte die jij wilt. In de zomer kun je bijvoorbeeld beter het gras wat langer laten groeien. Hierdoor is de kans kleiner dat het gras verbrand door de felle zon. De maaiers zijn in hoogte verstelbaar. Hierdoor stel je de maaier precies in op jouw lengte en verminder je de kans op rugblessures bij een flinke maaiklus.

Elektrische grasmachine kopen of kom naar de winkel

Bij Brico/Plan-It vind je alle soorten elektrische grasmaaiers in de aanbieding. In slechts een paar muisklikken selecteer jij de maaier van jouw keuze. Wanneer je online koopt, worden al jouw favoriete artikelen bovendien gemakkelijk bij jou thuis bezorgd. Wil je meer informatie over de grasmaaiers voor je er een koopt? Kom naar een van de winkels van Brico/Plan-It en je krijgt altijd een goed advies. De deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te informeren over de beste elektrische grasmaaiers, robotmaaiers en benzine grasmaaiers. Zo weet je zeker dat je thuiskomt met de maaier die perfect past bij jouw gazon.