Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

NaN

Gereedschap & installatiemateriaal

Mooie gaten boren, materialen nauwkeurig snijden en bewerken, schroeven en assembleren : ons uitgebreide assortiment gereedschap is speciaal samengesteld om te voldoen aan alle vereisten voor jouw project. Zo krijg je de perfecte oplossing om je klussen efficiënt en vakkundig uit te voeren.

 

Ontdek de powertools-catalogus 2024 !

Doorblader de powertools-catalogus en maak kennis met ons bijzonder ruime assortiment. Je vindt er altijd het gereedschap dat perfect is geschikt voor je project en je budget.

Bekijk de catalogus

Ons assortiment gereedschap


BOORMACHINES

Ontdek ons gamma boormachines en vind het gereedschap dat past bij je project en je persoonlijke voorkeur: met snoer of op accu, klopboormachines, …


BEKIJK ONZE BOORMACHINES     


ZAAGMACHINES EN SCHAVEN

Kies het juiste toestel om nauwkeurig te verzagen en je projecten succesvol af te werken: cirkelzaag, decoupeerzaag, afkortzaag, reciprozaag, …


ZAAGMACHINES EN SCHAVEN     


SCHUURMACHINES

Voor een onberispelijk glad oppervlak vind je het ideale gereedschap in onze selectie: vlakschuurmachine, bandschuurmachine, handpalmschuurmachine, schijfschuurmachine, …

BEKIJK ONZE SCHUURMACHINES     


MULTITOOLS

Met behulp van de passende accessoires kan je je multitool gebruiken voor verschillende soorten klussen.BEKIJK ONZE MULTITOOLS     


COMPRESSOREN

Optimaliseer je projecten met onze compressoren om je pneumatisch gereedschap makkelijk en efficiënt aan te drijven.

BEKIJK ONZE COMPRESSOREN     


HETELUCHTPISTOLEN

Maak verf, vernis en lijm eenvoudig los. Met onze heteluchtpistolen kan je het oppervlak makkelijk voorbereiden.

BEKIJK ONZE HETELUCHTPISTOLEN     


SYSTEMEN MET ÉÉN ACCU

Eén enkele accu voor al je klussen!BEKIJK ONZE ACCU’S      


HOGEDRUKREINIGERS

Hogedrukreinigers bieden een krachtige en handige oplossing om buiten op een efficiënte manier vlekken en vuil te verwijderen.

BEKIJK ONZE HOGEDRUKREINIGERS     


KLUSSERS TOT UW DIENST

Dankzij de samenwerking met Pwiic, kan je jouw klussen toevertrouwen aan gekwalificeerde klussers, 100% legaal en goedkoper dan beroep te doen op de gemeenschap!

HUUR EEN BESTELWAGEN

Heb je zware of omvangrijke aankopen gedaan bij Brico of BricoPlanit, dan kan je bij de meeste winkels een bestelwagen zonder bestuurder huren!

GLAS EN HOUT VERSNIJDEN

Houten en glazen panelen die je bij ons hebt gekocht, kan je op maat laten versnijden. Voor hout kan je terecht bij Brico en BricoPlanit, glas versnijden kan alleen bij Brico. Wend je tot de toonbank aan de houtafdeling. Bekijk de service

Gereedschap en installatiemateriaal voor jouw project

Ben je bezig met een klus waar je goed gereedschap en installatiemateriaal voor nodig hebt? Wil je beveiliging aanleggen bij jou thuis? Ga je alle elektriciteit vernieuwen? Heb je een handige opslag nodig waarin je al je handgereedschap of ijzerwaren netjes kwijt kunt? Ben je bezig met een groot klusproject en zou goede werkkleding en veiligheidskleding eigenlijk geen kwaad kunnen? Wij verkopen alles wat je nodig hebt op het gebied van gereedschap en installatiemateriaal. Kijk maar eens op onze website, daar staat het netjes bij elkaar.

Al het gereedschap en installatiemateriaal online kopen

Wist je dat je op de onze website al onze producten kunt vinden? Dat maakt het niet alleen heel eenvoudig om verschillend gereedschap en installatiemateriaal te bekijken en te vergelijken. Maar je kunt de spullen, die je nodig hebt ook gelijk online kopen. Dat is natuurlijk praktisch als je alleen een setje werkkleding nodig hebt, maar nog beter als je heel veel spullen of zwaar elektrisch gereedschap bestelt. We leveren namelijk al een deel van ons assortiment bij jou aan de deurmat! En wil je jouw online bestelling liever in de winkel ophalen? Dan kan dat natuurlijk ook.

Toch even het gereedschap en het installatiemateriaal in het echt zien?

Heb je handgereedschap nodig en wil je het toch liever eerst even vasthouden? Wil je de verschillende ijzerwaren eventjes zien voordat je een keuze maakt? Heb je vragen over welke veiligheidskleding voor jou het beste geschikt is? Of wil je advies over gereedschap en installatiemateriaal voor het klusproject waar jij mee bezig bent? Kom gewoon even langs in een van onze winkels. We helpen je graag met het kiezen van het gereedschap dat het beste bij jou past. En natuurlijk kunnen we al je vragen beantwoorden over installatiemateriaal, over veiligheidskleding en over alle andere spullen die we hebben.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten