Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN

Ik ben mijn getrouwheidskaart verloren, wat nu?

Geen paniek, het kan de beste overkomen! Wij zorgen er voor dat je snel terug aan de slag kan met jouw getrouwheidskaart.

Een hand houdt de brico getrouwheidskaart vast | Une main tient la carte de fidélité brico

Installeer de Brico app

Staat onze app al op jouw smartphone? Dan kan je op beide oren slapen. Jouw getrouwheidskaart werd automatisch aan de app gekoppeld. Je kan deze altijd eenvoudig op de app tevoorschijn toveren. Open de app, meld je aan en op het startscherm is deze meteen zichtbaar, onze scanners doen de rest! Heb je nog nooit eerder gebruik gemaakt van de app? Dan is het nu een ideaal moment! Download hem snel uit je favoriete app store en log in met jouw account dat je ook voor de website gebruikt. Ook nu wordt jouw getrouwheidskaart meteen gekoppeld door onze systemen.

 

Log in op Brico.be

Je kan jouw getrouwheidskaartnummer ook steeds terug vinden in jouw account op de website. Log in en open vervolgens het accountoverzicht van je profiel. Hier kan je steeds jouw klantennummer terugvinden. Gebruik je op je smartphone een app voor klantenkaarten op te slagen? Vergeet daar zeker niet jouw getrouwheidskaart aan toe te voegen.

 

Open een Brico&BricoPlanit nieuwsbrief

Neem een kijkje bovenaan een van onze nieuwsbrieven en je vindt de QR-code voor je klantenkaart.

 

Loop even langs het infopunt in de winkel

Merk je in de winkel dat je je kaartnummer niet mee hebt? Loop dan even langs het infopunt, zij kunnen jouw kaartnummer terugvinden op basis van jouw emailadres. Voorwaarde is natuurlijk dat je het zelfde email doorgeeft van de registratie van jouw kaart. Wens je liever een nieuwe plastieken kaart? Vraag deze gratis aan tijdens jouw volgende winkelbezoek.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +200.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten