Thuislevering Coeck

◀ Terug naar alle leveranciers

null

Wie is Coeck?

Betonfabriek Coeck is een familiale onderneming te Niel opgericht in 1929. Het bedrijf is toe aan 4 generaties ervaring in de vervaardiging van betonproducten. De onderneming produceert een breed assortiment kwaliteitsproducten waarin beton het hoofdbestanddeel vormt. Anderzijds distribueren we een ruim aanbod van ruwbouw- en afwerkingsmaterialen.

Bezorginformatie

Levertijd : 9 werkdagen
Bezorgdagen : werkdagen, van maandag tot vrijdag
Bezorgtijden : tussen 8u00 en 17u00. De klant wordt telefonisch of per mail gecontacteerd om een afspraak te maken.

Leverancier

De bestellingen worden door verschillende koeriersbedrijven verzorgd. De koerier neemt contact op met de klant om een datum te bepalen en de levering van de goederen op een correcte manier te organiseren. Dit gebeurt per telefoon of mail.  Hiervoor is het van belang dat de klant tijdens de kantooruren bereikbaar is op het opgegeven nummer. Het afleveradres dient goed bereikbaar te zijn via openbare verharde wegen. De wegen mogen geen belemmeringen hebben in hoogte, lengte, breedte of terreingewichten. De goederen worden direct naast de vrachtwagen geleverd. Er is geen verhuis naar verdieping in de levering inbegrepen.
Wanneer er bij levering niemand aanwezig is, worden de goederen niet gelost en mee terug genomen. Als er tijdens de eerste levering niemand aanwezig was en de goederen mee zijn teruggenomen, wordt er een extra transportkost aangerekend voor een tweede levering.
De klant dient de geleverde goederen, bij inontvangstneming, te controleren op kwaliteit en aantal in aanwezigheid van de transporteur. Zichtbare schade aan de verpakking en/of goederen dienen gedetailleerd genoteerd te worden op de afzendnota van de transporteur.

Bezorgkosten

De bezorgkosten bedragen €79 per bestelling. Deels betreft een waarborg. U kunt de pallet(s) terugbrengen naar een Brico of BricoPlanit winkel naar keuze en de borg laten terugbetalen. U wordt uitgenodigd om naar de winkelreceptie te gaan met de factuur van uw online aankoop.

Retourkosten

De retournering is op kosten van de klant en bedraagt €66,55 (incl. BTW) en is onafhankelijk van het herroepingsrecht. De producten van Coeck mogen enkel teruggestuurd worden als ze niet uit de verpakking gehaald zijn, als ze niet beschadigd zijn, het geen maatwerk betreft, de verpakking niet is voorzien van stickers of beschadigingen. Voor meer informatie, en om de retour van uw bestelling te organiseren, gelieve zich te richten de klantenservice van Brico 0800-12-230. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt met de klant om het artikel retour op te halen. Het retourproces wordt tevens meegeleverd met de order.

Herroepingsrecht

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger. Om beroep te doen op uw herroepingsrecht, moet je een via mail, fax of brief een duidelijk geformuleerde verklaring en verzoek voor retour verzenden voor het verstrijken van de termijn. Na goedkeuring van uw verzoek door de firma Coeck, wordt de terugzending georganiseerd. De producten worden enkel aanvaard indien ze nog in originele staat verkeren en op voorwaarde dat de artikelen volledig en ongebruikt zijn.

Annuleerinformatie

Annuleren is enkel mogelijk indien de Brico klantenservice dit heeft overlegd met de leverancier.

Garantie

De wettelijke garantie is van toepassing als het product niet aan de verwachtingen voldoet en dit binnen de twee jaar na de levering wordt geconstateerd. De garantietermijn vangt aan de dag dat het product geleverd en ontvangen is door de klant. Indien kan aangetoond worden dat de fout bij de fabrikant ligt, zorgt Coeck voor de nieuwe goederen.

De factuur en de leveringsbon dienen als garantiebewijs.

Contact

Indien de klant vragen heeft betreffende de levering, retournering of een ander aspect van de bestelling, dan is de klantendienst van Coeck bereikbaar tijdens werkdagen, van maandag tot vrijdag, van 09u00 tot 17u00 via het e-mailadres dropshipment@coeck.be