• NaN

Hoe bespaar je op je waterverbruik?

Koop een waterbesparende kraan! Meer niet. Het mag ook eens een simpele oplossing zijn, toch?


Water en met name drinkwater is erg kostbaar. Hoewel het vanzelfsprekend is dat hier altijd water uit de kraan komt, hebben wij ook hier de laatste jaren regelmatig te maken met watertekorten. Zeker wanneer er meer droogte is in warmere periodes. Des te belangrijker is het dat we duurzaam omgaan met kostbaar drinkwater.

We gebruiken in ons huishouden veel schoon drinkwater, ook bij de wastafel. Gemiddeld verbruikt een wastafelkraan 12 tot 16 liter water per minuut

Grohe en AquaVive bieden bijvoorbeeld een reeks waterbesparende kranen aan. Waaronder een kraan die maar 5,7 liter water per minuut verbruikt. Hierdoor bespaar je meer dan 50% aan water!


Kranen betalen met ecocheques

Al je ecocheques kan je spenderen aan producten die ervoor zorgen dat je huishouden energiezuininger kan worden!  Zo bespaar je soms op je eigen energiekosten door bijvoorbeeld een waterbesparende kraan te kopen. Maar je draagt ook bij aan een beter milieu zonder te hoeven in te leveren op comfort! Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan thermostatische douchekranen, waterbesparende wastafelkranen of douchekoppen die minder water verbruiken. 


Ons badkamermagazine

Maak van je badkamer een aangename plek om je te ontspannen en op te laden. Ontdek ons magazine!

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2023 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten