Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN

Water besparen? Dat kan!

Maak gebruik van ons deskundig advies om duurzaam om te gaan met water, én geld te besparen, terwijl we onze kostbare waterbron beschremen.

Onze pagina staat boordevol slimme tips om je dagelijkse waterverbruik te verminderen. Gebruik ons deskundig advies om duurzaam om te gaan met water, én geld te besparen, terwijl we onze kostbare waterbron beschermen.

vrouw water handen | femme eau mains
 gootsteen | évier cuisine

Het drinkwater is kostbaar.

In België is het gemiddelde verbruik ongeveer 100 liter per persoon per dag. Het is niet altijd gemakkelijk om dit verbruik te verminderen met gewone kranen die een debiet hebben van 12 tot 16 liter per minuut. Gelukkig bieden sommige merken veel zuinigere modellen aan, zelfs twee keer zo zuinig!

Grohe en Aquavive geven het goede voorbeeld door een reeks kranen aan te bieden die beloven waterbesparend te zijn. Gebruik deze slimme kranen om water en je budget te besparen.

Ontdek al onze kranen

Chic en thermostatisch

Tip 1

Met een thermostaatkraan bespaar je water doordat je niet hoeft te wachten tot het de juiste temperatuur bereikt. Het mengt het water zodat het direct de gewenste temperatuur heeft.

Heb je beperkte ruimte voor je spoelbak?

Tip 2

Een hoekspoelbak is de ideale optie voor kleine ruimtes of voor een dubbele spoelbak. Het maximaliseert het gebruik van de beschikbare ruimte en voegt tegelijkertijd een esthetisch touch toe aan de kamer.

Bespaar met Grohe

Tip 3

Grohe's waterbesparende kranen met Grohe Ecojoy technologie verminderen je waterverbruik met meer dan 50% zonder afbreuk te doen aan je comfort. Ze mengen water met lucht voor een ongeëvenaarde ervaring.

Volgende tip

ecochèque

Ecocheques

De ecocheques zijn er om je te helpen bij de aankoop van producten die bijdragen aan het milieuvriendelijker maken van je huis. Of het nu gaat om het inrichten van je leefruimte, je tuin of je dagelijkse activiteiten, verwen jezelf terwijl je ook iets goeds doet voor de natuur.

Meer weten
permanent lage prijzen

Vaste lage prijs

Of je nu op zoek bent naar gereedschap, bouwmaterialen, decoratieartikelen of andere producten voor je doe-het-zelfprojecten, je kunt op ons rekenen voor competitieve prijzen. Verken ons assortiment van PERMANENT LAGE PRIJZEN producten en ontdek zelf de voordelen die we je bieden.

badkamermagazine

Badkamermagazine

Praktische tips en creatieve ideeën voor je badkamer.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten