Ben je op zoek naar een cadeau, maar vind je maar geen gepast geschenk voor de gelukkige? Neem eens een kijkje op deze pagina voor enkele leuke cadeau ideeën.
Meer weten

Gemakkelijk met Brico

Brico is meer dan een winkel alleen. We bieden ook volgende diensten aan online en/of in onze winkels!


De calculator is een onmisbaar hulpmiddel voor elke goede klusser. U hebt een bepaalde hoeveelheid bakstenen, tegels, behangpapier of dergelijke nodig om een project te voltooien

Win tijd dankzij onze dienst Reserve & Go! Je kan online al onze artikelen bestellen en afhalen in je winkel naar keuze. Zo verlies je geen tijd door naar producten te zoeken. En als je nog iets vergeten zou zijn, kan je nog altijd op zoek gaan in de winkel zelf.

Nood aan zwaarder klusgereedschap, maar geen zin om dit te kopen en nadien niet meer te gebruiken? Maak gebruik van onze verhuurdienst. In ruil voor een schappelijke borgsom, kan je tijdelijk een hele resem gereedschap gebruiken.

Wij zijn er voor de Makers

Of je nu snel nood hebt aan kennersadvies, of echt de basis van een nieuwe stiel wilt leren, kan je bij Brico terecht. We geven lessen over tal van thema's en in de meeste winkels kan je een half uurtje vragen stellen over een bepaald klusproject. Een specialist van de winkel probeert dan zo goed mogelijk je vraag te beantwoorden.


Zelf maken is leuk en hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Na het volgen van onze workshops, onder deskundige begeleiding van een ervaren leraar, maak je de mooiste dingen!

Heb je hulp nodig bij de voorbereiding van je klus? Met een gepersonaliseerde afspraak ga je altijd goed van start. Reserveer 25 minuten bij een van onze medewerkers op het moment dat het jou uitkomt.