De voordeelkaart Brico Discount Club

null

Zoals vele Brico klanten kunt u zich aansluiten bij de Brico Discount Club en genieten van een korting van 10% op al uw aankopen in uw Brico-winkel* gedurende 1 jaar en dit voor slechts € 55 btw inclusief. Ga hiervoor naar het infopunt van uw dichtstbijzijnde Brico-winkel, maak ook gratis gebruik van een bestelwagen (geldig in winkels die deze service aanbieden).

In dit geval wordt u de forfait van € 20 aangeboden. Het aantal afgelegde kilometers en bijkomende uren moeten nog steeds betaald worden.

Hoe kan u de Brico Discount Club kaart verkrijgen?

U hoeft enkel naar het informatiepunt van uw dichtstbijzijnde Brico te gaan.

Hoe krijgt u 10% korting?

Presenteer uw Brico Discount Club kaart bij het afrekenen en de 10% korting wordt onmiddellijk * afgetrokken. De kaart is ook geldig op de verhuurdienst van gereedschap vanaf een volledige huurdag. Registreer uw kaart online en geniet van 10% korting op al uw online aankopen in uw favoriete Brico-winkel!

Wie ontvangt de korting van 10%?

De Brico Discount Club kaart is strikt persoonlijk maar kan gebruikt worden door mensen die op hetzelfde adres wonen. Heeft u al een Brico Discount Club kaart en wil uw persoonlijke gegevens wijzigen, een (gratis) duplicaat verkrijgen of uw kaart vernieuwen, ga dan naar uw dichtstbijzijnde Brico-winkel.

* De kaart is niet geldig op lopende promoties, “Vaste Lage Prijs” en “OP=OP” producten, of voor de merken Baseline en Xceed. Niet geldig in BricoPlanit-winkels.