Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

NaN

De voordeelkaart Brico Discount Club

null

De voordeelkaart Brico Discount Club

Tot en met 15 oktober kun je je nog aansluiten bij de Brico Discount Club, net zoals vele andere trouwe Brico klanten. Voor € 55 btw inclusief geniet je een jaar lang van een korting van 10% op al je aankopen in je Brico-winkel*.

De Toekomst Met Bplus vanaf 16 oktober!

Een wereld van nieuwe voordelen staat op het punt zich te openen met Bplus, ons vernieuwde klantenprogramma! Vanaf 16 oktober geniet je het hele jaar door van minstens 10% korting in alle onze Brico, BricoPlanit, Drive in en BricoCity winkels en op brico.be, en dat voor slechts €60 (hetzij 5 euro per maand). Hoewel je Brico Discount geldig blijft tot de aangegeven einddatum van je kaart, nodigen we je uit kennis te maken met Bplus en haar voordelen voor de toekomst.

Wil je meer weten over Bplus en de komende veranderingen? Bezoek onze Bplus-pagina en ontdek onze FAQ-sectie waar je antwoorden vindt op al je vragen over deze transitie. 

Hoe kun je de Brico Discount Club kaart verkrijgen?

Bezoek het informatiepunt van je dichtstbijzijnde Brico.

Hoe krijg je 10% korting?

Presenteer je Brico Discount Club kaart bij het afrekenen en de 10% korting wordt onmiddellijk afgetrokken*. De kaart is ook geldig op de verhuurdienst van gereedschap vanaf een volledige huurdag.

Wie ontvangt de korting van 10%?

De Brico Discount Club kaart is strikt persoonlijk maar kan gebruikt worden door mensen die op hetzelfde adres wonen. Heb je al een Brico Discount Club kaart en wil je je persoonlijke gegevens wijzigen, een (gratis) duplicaat verkrijgen of je kaart vernieuwen? Bezoek dan je dichtstbijzijnde Brico-winkel.

De kaart is niet geldig op lopende promoties, "Permanent Lage Prijs" en "OP=OP" producten, of voor de merken Baseline en Xceed. Niet geldig in BricoPlanit-winkels.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten