We raken allemaal eens uitgekeken op onze badkamer. Maar moet je die daarom volledig slopen? Vaak heeft een kleine klus of verandering, zoals een kraan, een grote verandering in de uitstraling. Denk maar aan een bad. In vele gevallen wit maar het is voornamelijk de kraan die jouw bad zijn finale look geeft. Tevens kan je snel harmonie creëren of een stijl in een badkamer door het kraanwerk op elkaar af te stellen. Zo zit er een mooie rode, zwarte, gouden of koperen lijn in het geheel. 

Zwart in de badkamer een echte trend! 

Met een zwarte kleur zorg je voor een rustige en stabiele basis, die snel een luxueus of industrieel gevoel creëert. Zwart combineert ook uiterst goed met natuurelementen zoals hout of natuursteen. Door ze te combineren met een witte lavabo, douchewand of bad of lekker contrasterend met witte muurtegels of -verf worden ze de echte eye-catcher van je badkamer. Totslot is het een tijdloze kleur. Met de kleur zwart raakt je badkamer nooit uit de mode. Ontdek meer inspiratie om de look compleet te maken.      

Klassiek, minimalistisch of landelijk? Kies goud!

Goud zien we de laatste tijd weer overal opduiken. In verlichting, spiegels maar ook in de kranen. Goud combineert zo goed als met alles. Combineer goud met wit en je gaat de klassieke en landelijke kant uit. Maar combineer goud met donkere tinten en je bekomt een modern luxueus gevoel . Een gouden kraan in een modern minimalistische strakke interieur is het puntje op de i. Het geeft iets extra's, een luxueuze uitstraling maar ook iets vrolijks speels. Waar je met zwart ook de mogelijkheid hebt om te combineren met taloze zwarte objecten in de badkamer is goud meer kostbaar. Gebruikt het om accenten te leggen.

Koperen kranen voor de durvers

Hou je van een warm interieur en de kleuren van de herfst? Kies dan voor koper, het is voor de durvers! Een kopere kraan past in zowel in de stoere badkamer met vele ruwe materialen hout, steen, .. als een zachte badkamer met veel pastelkleuren. Door het gevoel van authenticiteit dat een koperen kraan heeft past hij ook perfect in een vintage look.

De klassieker: chroom

Chromen kranen, de klassieker onder de kranen. Glimmend en blinkend past een chromen kraan in elke badkamer. De kranen bestaan in taloze maten en vormen. Voor elke stijl wat welis. Chromen kranen vinden we vrijwel in de meeste badkamers terug en dat danken ze aan hun onderhoudsvriendelijk karater. 

Breng kleur in je badkamer

Naast de traditionele chromen kranen en de nieuwe hippe gouden, koperen of zwarte kranen hebben we ook enkele echte pareltjes waarmee je kleur brengt in jouw badkamer. Wat dacht je van een witte, rode of blauwe kraan? Zo geven jouw badkamer iets speciaals. 

Ontdek ons badkamermagazine

Heb je het nieuwe badkamermagazine al gezien? Ontdek het snel.