Geen terras te vuil

De kans is groot dat je terras na de winter een flinke onderhoudsbeurt nodig heeft. Hoog tijd om die groene aanslag op je terrastegels of je bestrating met een hogedrukreiniger onder handen te nemen. De roterende wasborstel is een van de standaardopzetstukken, inbegrepen bij de aankoop van je hogedrukreiniger. Je verwijdert er snel en efficiënt vuil mee en voorkomt dat het vuil opspat en je tuinset, muren of kleding vuilmaakt.

Gedaan met groene meubels

Ook je tuinmeubels verdienen na de winter wat aandacht. Met een hogedrukreiniger is deze klus in een-twee-drie geklaard. Gebruik een spuitlans en voeg reinigingsmiddel toe aan je water. Zo krijgen je groene tuinmeubels in een mum van tijd hun originele kleur terug.

Onderhoudstip: vergeet nooit de onderkant van je stoelen of bank te reinigen. Vuil verstopt zich namelijk graag in de kleinste hoekjes.

Geen auto te vies

Je auto wassen is een klusje dat je in de winter negeert en meestal pas in de lente klaart. Nu je het echt niet langer kunt uitstellen, ga je waarschijnlijk het liefst efficiënt te werk. Met de spuitlans en een reinigingsproduct voor auto’s zeep je je wagen makkelijk in en spuit je hem achteraf eenvoudig af. Met een roterende wasborstel laat je je auto weer blinken zonder krasjes achter te laten.

Een hogedrukreiniger kan echt álles

Met een hogedrukreiniger kun je werkelijk álles doen. Heb je thuis een verstopte dakgoot, afvoerbuis of riolering? Deze probleempjes los je eenvoudig op met een rioolreinigingsset. Stop de dunne slang in de verstopping en schakel je toestel in. In een mum van tijd is je leiding, dakgoot of riolering weer vrij. Een hogedrukreiniger is de investering meer dan waard.

Brico en BricoPlanit helpen je graag 

Met het juiste gereedschap gaat elke klus sneller vooruit. Je vindt de juiste tuinmaterialen voor elke klus in onze tuincatalogus! Ontdek onze blog voor nog meer nuttige tips of vraag advies aan de medewerkers in een van onze winkels!