loves.cucciao.it

Als je een tuin, dakterras of balkon hebt vier je je verjaardag natuurlijk lekker buiten. In deze blog helpen we je op weg met de organisatie van je feest. Al eens gedacht aan een drankjeskoeler in je picknicktafel en Twister voor volwassenen? Met deze tips wordt er nog lang nagepraat over jouw buitenfeestje…

Slingers

Geen feest zonder slingers. Je kunt slingers maken van heel veel soorten materiaal zoals stof, hout, touw, crêpe papier en karton. In een paar eenvoudige stappen heb je jouw unieke slinger in geen tijd in elkaar gezet. 

showhome.nl

Picknicktafel en koelkast in één

Hapjes en drankjes zijn dé ingrediënten voor een geslaagd feest. De perfecte tafel mag daarbij niet ontbreken. Je kunt je koelkast en tafel nu met elkaar verenigen, namelijk met een drankjeskoelvak ín je picknicktafel. Wie wil dat nu niet! Zo heeft iedereen een drankje binnen handbereik. Hoe je deze mooie en handige picknicktafel maakt, lees je in dit maakrecept.


Als het etenstijd is, schuif je vervolgens je keuken erbij met deze verrijdbare buitenkeuken. Smullen maar van die hamburgers! Heb je iets minder ruimte op je balkon? Gebruik dan een handige inklaptafel om je hapjes en drankjes neer te zetten. Deze maak je ook gewoon zelf.

Blikvangers

Begin nu alvast met het verzamelen van lege blikken. Vraag je vrienden en familie hetzelfde te doen zodat je een goede voorraad hebt om je tuin of balkon feestelijk te verlichten. Met een hamer en nagel of een boormachine maak je leuke patronen in het blik. Vervolgens spuit je ze in je favoriete kleuren (wellicht heeft jouw feest een kleurthema?), waxinelichtjes erin en schijnen maar!

ohbestdayever.com

Meer over tuinverlichting en buitenverlichting lees je in dit handige maakrecept van voordemakers.

Plaatjes draaien

Hey dj..! Natuurlijk mag er ook gedanst worden op jouw feest. Ben je goed in plaatjes draaien of ken je iemand die dat zou willen doen? Haal die oude langspeelplaten van je ouders uit de kast en maak je eigen draaitafel. Je kunt het onderstel van de draaitafel ook van steigerbuizen maken. Ziet er superstoer uit! En het is voordeliger dan een dj inhuren. Kies een geschikte plek in je tuin of balkon, regel een paar geluidsboxen en draaien maar. Maar vergeet natuurlijk niet je buren te vriend te houden…