Tranquil Dawn

Elk jaar werken kleurspecialisten van Levis samen met designexperts van over de hele wereld om goed te begrijpen wat de komende wereldwijde trends zijn die onze levens vorm zullen geven in de nabije toekomst. We gebruiken deze inzichten om een nieuwe Kleur van het Jaar te bepalen en om een verzameling met complementaire kleuren rond die kleur te creëren.

In onze steeds meer hectische en digitale wereld bestaat de wil om zorgzamer te zijn en wordt er gezocht naar betekenis. De kleur van dit jaar, Tranquil Dawn, drukt kalmte en helderheid uit die deze sfeer perfect weergeven.

Het is een prachtig veelzijdige tint met een effect dat verandert naargelang het kleurenschema waarmee het wordt gebruikt. We hebben vier prachtige paletten gecreëerd rond Tranquil Dawn, met een sfeer die bij iedereen past. Bekijk deze gids voor het gebruik van Tranquil Dawn in je huis en beslis welk kleurenpalet jouw stijl het beste weergeeft.

In deze keuken zorgt de combinatie van zachte neutrale tinten en bleke pasteltinten voor een relaxte en gastvrije ruimte. Complementaire kleuren zoals Tranquil Dawn, Kleur van het Jaar 2020, zachte crèmekleur en onze Kleur van het Jaar 2019, Spiced Honey, creëren samen een aangenaam en samenhangend kleurenschema.

Vervolledig deze nonchalante look met diepgroene kamerplanten en handgemaakt aardewerk.

Welke kleuren?