Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN

Verzakte deur

Heb je een schuurdeur, buitendeur of achterdeur die met de dag schever begint te hangen? Dan heb je vast steeds meer moeite om ‘m dicht en op slot te doen. Gelukkig is het eenvoudig te fiksen. In dit stappenplan staat een echte DIY-oplossing voor een schuurdeur. 

Een verzakte deur kan verschillende oorzaken hebben. Zoals vochtschade, slijtage aan de scharnieren, houtrot en onjuiste installatie. Of simpelweg door ouderdom. Dit laatste is het geval bij de deur in dit stappenplan. Ontdek stap voor stap hoe we het oplossen.  

Kosten
Stappen
4
Klusniveau
Tijd
minder dan een dag
Materialen
Delen
Ga snel naar

Dit heb je nodig

Afdrukken

Materialen

2
ijzewaren

ijzewaren

DownCreated with Sketch.

Gereedschappen

5
Schroevendraaiersets

Schroevendraaiersets

Accuboor- & schroefmachines

Accuboor- & schroefmachines

FAQ

Wij zijn er voor je!

Ontdek onze bouw tips en adviezen. Want zelf gemaakt is slim bespaard!

Ondervloer leggenOndervloer leggen

Stappenplan

Ondervloer leggen

 Je huis isoleren – onze tips

Inspiratie

 Je huis isoleren – onze tips

Alles voor je vloerrenovatieAlles voor je vloerrenovatie

project

Alles voor je vloerrenovatie

Vloeren in de badkamer

Koopadvies

Vloeren in de badkamer

Laminaat leggen Laminaat leggen

Stappenplan

Laminaat leggen

Houten vloer leggenHouten vloer leggen

Stappenplan

Houten vloer leggen

Vloer egaliserenVloer egaliseren

Stappenplan

Vloer egaliseren

Vloeren mixen  & matchenVloeren mixen  & matchen

Koopadvies

Vloeren mixen & matchen

Tegels voegenTegels voegen

Stappenplan

Tegels voegen

Zolder verbouwen – creëer meer woonruimte

Inspiratie

Zolder verbouwen – creëer meer woonruimte

Notities

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +200.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten