Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN

Bladvanger voor dakgoot

Zie jij de bui deze lente of herfst alweer hangen? Dankzij deze handige bladvangers voor de dakgoot voorkom je dat je regenpijp verstopt raakt. Bespaar jezelf een hoop gedoe met deze eenvoudige klus. 

Kosten
Stappen
3
Klusniveau
Tijd
minder dan een dag
Materialen
Delen
Ga snel naar

Dit heb je nodig

Afdrukken

Materialen

1
Aquaplan boldraadrooster gegalvaniseerd 90 grd

Aquaplan boldraadrooster gegalvaniseerd 90 grd

1xDownCreated with Sketch.

Gereedschappen

0

Verschillende soorten bladvangers

Tip 1

Er zijn verschillende bladvangers verkrijgbaar. Kies degene die het beste bij jouw wensen past. Sommige bladvangers plaats je bijvoorbeeld midden in de regenpijp. Hoewel de installatie iets lastiger is, is het verwijderen van bladeren eenvoudiger.  

Dakgoot schoonmaken

Tip 2

Maak gelijk je dakgoot goed schoon als je op je ladder staat om de bladvanger te plaatsen. Dan kan deze klus ook weer afgevinkt worden. We raden aan om je dakgoot ieder jaar voor de lente en de herfst schoon te maken. 

Dakgootbeschermer

Tip 3

Een dakgootbeschermer is een goed alternatief voor een bladvanger. Je plaatst dit gemakkelijk in de dakgoot of maak er zelf één van fijn kippengaas

Volgende tip

FAQ

Wij zijn er voor je!

Ontdek onze bouw tips en adviezen. Want zelf gemaakt is slim bespaard!

Houten vloer leggenHouten vloer leggen

Stappenplan

Houten vloer leggen

 Je huis isoleren – onze tips

Inspiratie

 Je huis isoleren – onze tips

Moeilijke rondingen uitzagen

DIY tip

Moeilijke rondingen uitzagen

Welke plinten moet ik kiezen?Welke plinten moet ik kiezen?

Koopadvies

Welke plinten moet ik kiezen?

Met een houten vloer je kamer vergroten

DIY tip

Met een houten vloer je kamer vergroten

Gipsplaten afwerkenGipsplaten afwerken

Stappenplan

Gipsplaten afwerken

Ophangen zonder afmeten

DIY tip

Ophangen zonder afmeten

Wandtegels zettenWandtegels zetten

Stappenplan

Wandtegels zetten

Stappenplan

GevelherstelGevelherstel

Stappenplan

Gevelherstel

Notities

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten