Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar IJzerwaren
 4. Terug naar Pluggen
 5. Terug naar Universele pluggen

Universele pluggen

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  Diameter (mm)

  Gewicht

  Verkocht door

  Materiaal van doeloppervlak

  Materiaal

  Merken

  Vorm

  Draagcapaciteit

  Breedte (cm)

262 producten
Sorteren op:
i

Fischer metalen draadstang FIS GS M10x165mm met sluitring en moer 4st.

Fischer metalen draadstang FIS GS M10x165mm met sluitring en moer 4st.

Thuisbezorgd / Ophalen

13,

49

per stuk(s) 3,37


 1. 1
 2. ...
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. 6
 8. ...
 9. 11

Als je kleine doe-het-zelf klussen uitvoert, word je vaak omringd door allerlei soorten schroeven. In het geval van houten constructies is het eenvoudig om de schroeven in één keer aan te draaien zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het vastdraaien nadien en zonder te vrezen dat jouw constructie in elkaar zal storten. Het is een andere zaak als je schroeven in andere materialen of houtsoorten moet schroeven, waar ze minder gemakkelijk worden aangedraaid. In dergelijke gevallen is het raadzaam om pluggen te gebruiken. De pluggen zorgen er immers voor dat de schroeven stevig vastzitten aan de steunen waarin je ze geschroefd hebt. Het is daarom belangrijk om te weten welk type plug je moet gebruiken. Onze universele pluggen zijn niet alleen goedkoop, maar kunnen ook in verschillende situaties worden gebruikt.

De universele pluggen bij Brico & BricoPlanit

Het is natuurlijk belangrijk om te weten welke pluggen geschikt zijn voor welk type doe-het-zelf. Bij Brico en BricoPlanit heb je de mogelijkheid om de beste universele pluggen aan te schaffen die aangepast zijn aan verschillende schroeven en die voor verschillende klussen gebruikt kunnen worden. Je kan dus kiezen uit pluggen die geschikt zijn voor metalen dragers, metselwerk en bouwwerkzaamheden. Maak het doe-het-zelfwerk een stuk gemakkelijker door de aankoop van pluggen te combineren met de aankoop van praktisch gereedschap, zoals een tang of een geschikte hamer die je helpt de pluggen goed vast te zetten en aan te drijven of een gereedschapskist om alles bij elkaar te houden.

Ons aanbod aan pluggen

Elke klusser denkt na over het kopen van een plug wanneer hij of zij een voorwerp met schroeven op een steun moet bevestigen, maar weinig klusjesmannen nemen de tijd om te weten of het om de juiste plug gaat. Naast universele pluggen omvat ons assortiment ook een groot aantal pluggen voor meer specifieke toepassingen, zoals voor holle of voor volle wanden. Om een succesvol project te garanderen, moet je goed geïnformeerd zijn over de apparatuur die nodig is voor je werk. Je kan ons altijd bezoeken in een van onze Brico en BricoPlanit winkels. Weet je wel zeker wat je nodig hebt? Neem dan een kijkje in ons brede assortiment enkels op onze website en bestel direct online.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten