Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar IJzerwaren
 4. Terug naar Bevestiging
 5. Terug naar Touw

Touw

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  Materiaal

  Gewicht

  Verkocht door

  Merken

  Kleur

89 producten
Sorteren op:
i


Mamutec touw Paraloc polyester wit 8mm 10m

Mamutec touw Paraloc polyester wit 8mm 10m

Thuisbezorgd / Ophalen

14,

99

per m 1,50


 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Dit materiaal heeft een aantal flinke voordelen:

 • Sterk: Door het samenbinden van veel verschillende vezels tot een bundel is dit materiaal oersterk. Vergelijk het maar eens met de haren op je hoofd. Wanneer je een klein haartje pakt kun je deze zo breken, maar wanneer je een bos haar pakt is het haar ineens zeer sterk. Zo werken de haren van dit montagemateriaal ook.
 • Flexibel: Je kunt het materiaal alle kanten op buigen, zonder dat het zijn kracht verliest. Dit zorgt er voor dat je verschillende soorten knopen van kunt leggen voor een nog sterkere verbinding.
 • Natuurlijk: De vezels zijn van natuurlijk materiaal. Dit houdt in dat het beter is voor het milieu en dat het door de kleur en uitstraling ook zeer goed kan worden gebruikt in de tuin. Denk hierbij aan een leuke klimtouw, een hangmat of een schommel.

Voortaan kopen met korting bij Brico/Plan-it? Vraag dan een klantenkaart aan in een winkel in jouw omgeving.

 

Waar gebruik ik touw voor en wat gebruik ik er bij?

De voornaamste reden om dit montagemateriaal te gebruiken is om voorwerpen aan elkaar vast te knopen. dit kan van alles zijn. In combinatie met plankjes hout kun je er een leuke ladder mee bouwen, je kunt er een hanging basket aan hangen of het verwerken in een kunstwerk. Je kunt het ook gebruiken om hengels op te hangen aan de balken van een schuurdak of om een net te spannen over de vijver. Dit montagemateriaal heeft eindeloos veel mogelijkheden en is daardoor dan ook zeer populair.

Hoe voer ik mijn klus uit met touw van Brico/Plan-it?

Koord is verkrijgbaar in meerdere maten en is multifunctioneel. Het belangrijkste is om te bedenken waarvoor je het koord wilt gebruiken en welke dikte je daar dan voor nodig hebt. Wanneer je de juiste dikte hebt gevonden kies je nog een leuke kleur of koord met een bijzondere vezel uit. Wanneer het materiaal helemaal naar wens is kun je jouw fantasie helemaal loslaten op het project. Doe vooral wat je leuk vindt en probeer wat technieken uit en kijk ook eens naar onze kabels of tie wraps. Voor alle vragen over het vastbinden en knopen kun je met ons contact zoeken. Op de contactpagina vindt je al onze gegevens. Wij wensen jou alvast veel klusplezier.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +200.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten