Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Gereedschapsaccessoires
 5. Terug naar Boren

Boren

Filteren


Sorteren op:
i

  Materiaaleigenschap

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Aankoopmogelijkheden

  Hoogte (cm)

  Maximale boordiameter hout (in mm)
  i

  Maximale boordiameter staal (in mm)
  i

143 producten
Sorteren op:
i

Stanley metaalboor STA50704-QZ HSS-CNC 3.5mm

15%

korting

Stanley metaalboor STA50704-QZ HSS-CNC 3.5mm

Thuisbezorgd / Ophalen

Met de kaart

3,

09

2,

63

per stuk(s) 0,53

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log invoor nog meer voordelen.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. ...
 6. 6

Brico/Plan-it presenteert je een volledig assortiment van de beste boren voor alle werken en ondergronden. Of je nu schroeven gaat hameren of gaten en dozen gaat boren: Brico/Plan-it heeft steevast een passende en kwalitatieve oplossing in huis. Tot onze merken behoren toppers zoals Bosch, Ferm, Hitachi, Sencys, Stanley en Wolfcraft. Zo ben je altijd zeker van de beste boren aan de beste prijzen.

De Brico/Plan-it boren

Onze behoren hebben hun plaats in de afdelingen gereedschap en installatiemateriaal en elektrisch gereedschap. Zoek je dus nog aanvullende gereedschappen voor je klus, dan kun je altijd ook eens op deze pagina's een kijkje nemen. Wil je je boormachine verder van de nodige toebehoren en accessoires voorzien, dan helpen we je ook daarmee graag verder. Naast boormachines hebben we immers ook alle losse onderdelen apart in de aanbieding: van accessoires over bithouders en bits tot complete boor- en bitsets. Zo vind je bij Brico/Plan-it alles voor al je boorklussen onder een en hetzelfde dak. Bovendien kun je zo extra aandacht besteden aan het maken van die combinaties die optimaal zijn voor het uitvoeren van jouw klus.

Je Brico/Plan-it boor kiezen

Bij je keuze voor de juiste boor moet je een aantal dingen overwegen. Allereerst is er natuurlijk je boormachine. Onze boren worden doorgaans ontwikkeld volgens de geldende normen, maar toch moet je jezelf altijd even vergewissen van het feit of afmetingen en diameters passen bij jouw machine. Verder verschilt je boor natuurlijk al naargelang de uit te voeren klus. Een kruisschroef heeft een aangepast bit nodig, een groter gat boor je niet met een kleine kop, maar met een doosboor, enzovoort. Tot slot speelt ook het te bewerken materiaal een voorname rol. Baksteen boor je niet met een houtboor of omgekeerd. Ook het materiaal van de boor is in deze discussie een overweging waard: ga je voor diamant, metaal, titanium of nog een andere basisstof? Bovendien bestaan er tal van specifieke boren, die je optimaal helpen bij deze of gene klus (maar niet bij een andere). Zo bieden wij bijvoorbeeld verschillende speedboren aan, maar ook speciale verzinkboren, slangenboren of specifieke sets voor schroeven of hameren. Krijg je graag meer raad tijdens het maken van je keuze? Ook daaraan heeft Brico/Plan-it gedacht. Aarzel daarom nooit om onze deskundige medewerkers te contacteren.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten