Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Verf, Laminaat & Decoratie
 3. Terug naar Verven en accessoires
 4. Terug naar Verfbenodigdheden
 5. Terug naar Verfspuiten

Verfspuiten

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  Merken

  Geschikt voor type verf

  Verkocht door

  Serie
  i

  Diameter spuitmond (mm)

  Aantal standen

  Verfbasis

  Capaciteit reservoir vloeistof (L)

  Type verfpistool

  Kleurfamilie

59 producten
Sorteren op:
i

Wagner reserve beker HVLP 800 ml.

Wagner reserve beker HVLP 800 ml.

Thuisbezorgd / Ophalen

10,

99

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Verfspuiten voor een professioneel resultaat

Een muur verven was nog nooit zo gemakkelijk! Breng verf snel en regelmatig aan met een verfspuit. Geen gedoe meer met druipende kwasten of een verharde verfroller. Met de verfspuiten van Brico/Plan-it verf je eenvoudig een wand of plafond in jouw favoriete kleur. De spuit zorgt voor een egale en gelijkmatige verdeling van de verf voor een professioneel resultaat. Bang dat een verfspuit alleen voor vakkundige schilders is? Geen zorgen, iedereen kan verfspuiten gemakkelijk bedienen en een schitterend resultaat behalen. Door zelf een spuit te kopen bespaar je dus de kosten van een ingehuurde huisschilder. Met de professionele Wagner verfspuit verf je ook plafonds eenvoudig in jouw lievelingskleur. Met de spuit breng je de plafondverf gelijkmatig aan, zelfs in de hoeken en kanten. In het ruime inhoudsreservoir past genoeg verf om een wand of plafond in een keer te verven.

Aan de slag met een verfspuit!

Je kunt de spuit gebruiken met haast alle soorten verf op synthetische of waterbasis. Of je nu gaat verven, lakken of beitsen, met een verfspuit heb je altijd de beste afwerking. Je kunt deze zelfs buiten gebruiken om een hek, garagepoort of tuinhuisje er weer als nieuw uit te laten zien. Plak voor je aan het werkt gaat de wand of het plafond af met afplaktape. Hiermee voorkom je dat de verf op plekken komt waar je dit niet wilt. Na het verven scheur je de tape eenvoudig schuin af van de muur. Heb je een kostbare vloer of dure meubels? Met afdekfolie zorg je ervoor dat er geen verfspatten op komen en kun je met een gerust hart aan het werk. Houd de verfspuit tijdens het verven op ongeveer twintig centimeter afstand van het oppervlak. Richt de spuitkop loodrecht op de muur of het plafond voor een schoon en egaal resultaat. Dekt de verf niet in een keer goed? Wacht tot de muur goed is gedroogd voor je een nieuwe verflaag aanbrengt.

Koop gemakkelijk online een verfspuit

Geef je woon- of slaapkamer in een handomdraai een vakkundige afwerking! Selecteer op brico.be de meest voordelige spuiten in de aanbieding. Door de beste verfspuit online te kopen bezorgen wij deze bovendien snel en gemakkelijk bij jou thuis.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten