image_1
image_1image_2

V33 afbijtmiddel universeel 2L

 • Snelle formuler: werkt al na 5 minuten
 • Bijt tot 10 lagen af in één enkele behandeling
 • Ideaal voor verticale oppervlakken
 • Druipt niet

Toon specificaties

48,

99

per l 24,50

Productomschrijving
V33 afbijtmiddel universeel is geschikt voor alle typen ondergronden, zoals hout, metaal, cement, tegels en glas. Het verwijdert alle filmvormende afwerklagen met uitzondering van tweecomponentencoatings en bepaalde oude formules (> 20 jaar)/ Het afbijtmiddel heeft een snelle werking: het is al na 5 minuten effectief en met één behandeling haal je tot 10 lagen weg. Dankzij de geltextuur druipt het product niet. Je kunt het dus gemakkelijk op verticale oppervlakken aanbrengen. Op een horizontaal oppervlak dringt het afbijtmiddel beter in het materiaal.

Breng het afbijtmiddel niet aan op kunststoffen, gebruik deze niet in de zon en bewaar het op een een koele plaats. Schud het middel goed voor gebruik en draag handschoenen tijdens het aanbrengen. Breng de afbijt met een borstel dik in een dikke laag van 2-3mm aan en laat deze 3-30 minuten inwerken. Schraap de laag met een harde borstel, bijvoorbeeld van nylon, schoon. Laat het oppervlak minstens 24 uur drogen voor verdere bewerking.

EAN: 3153890064748

Specificaties
 • Algemeen

  Binnen/buitengebruik

  i

  Binnen
 • Technische kenmerken

  Maximale verwerkingstemperatuur

  25 °C

  Minimale Verwerkingstemperatuur

  12 °C

  Materiaal van doeloppervlak

  Alle oppervlaktes

  Volume

  2 L
 • Toepassing

  Toepassing

  Afbijten
GHS02GHS07
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken.

Alternatieven