Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Verf, Laminaat & Decoratie
 3. Terug naar Verven en accessoires
 4. Terug naar Tape & lijm
 5. Terug naar Voegkitten

Voegkitten

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Merken

  Kleurfamilie

  Binnen/buitengebruik
  i

  Materiaal van doeloppervlak

  Waterbestendigheid
  i

  Overschilderbaar

  UV-bestendigheid
  i

  Samenstelling dichtingsproduct

254 producten
Sorteren op:
i

Soudal bouwsiliconenkit FixALL Floor & Wall 1,5kg

Soudal bouwsiliconenkit FixALL Floor & Wall 1,5kg

Bestel & Haal op

22,

99

per kg 15,33

Rubson anti-infiltratie siliconen zwart 20+5kg gratis

Rubson anti-infiltratie siliconen zwart 20+5kg gratis

Binnenkort verkrijgbaar

299,

-

per kg 11,96


 1. 1
 2. ...
 3. 9
 4. 10
 5. 11

Tijdens het klussen krijg je te maken met diverse voegen dit er onafgewerkt uitzien. Denk maar aan het leggen van vloeren in de badkamer of andere kamers in de woning. De planken leg je precies naast elkaar in de hoop dat de aansluiting exact de kamer vult en dat er niets meer aan hoeft te gebeuren. Dit is helaas vaak niet het geval. In deze situaties kan je het beste gebruikmaken van het beste voegkit van Brico/Plan-it. Deze voegkitten zijn tegen een goedkope prijs aan te schaffen en vullen de voegen op een professionele manier. Zo heb je er geen omkijken meer naar en ziet de afwerking van je klussen er professioneel en keurig uit.

Voegkitten van Brico/Plan-it

Voor diverse situaties moet je natuurlijk kunnen rekenen op verschillende soorten voegkitten. Zo kan je tijdens je badkamerklussen het beste gebruikmaken van sanitaire voegmiddelen. Deze zijn namelijk waterbestendig en kunnen hierdoor langer mee. Wil je voorkomen dat je douche gaat lekken en heb je daarvoor de meest geschikte soort kit voor nodig dan kan je kiezen voor siliconenkit. Bij Brico/Plan-it heb je de keuze uit de meest goedkope maar ook hoogwaardige voegkitten die je gemakkelijk en snel aan kan brengen in de voegen. Neem het overtollige kit af met professionele sponsjes. De voegkitten kan je vervolgens opbergen in de Sencys uitklapbare gereedschapskoffer Excellence 57 cm. Als je aan het klussen bent wil je deze zo snel mogelijk af hebben. Pas nadat de klus geklaard is stuit je op de afwerking. Maak het jezelf gemakkelijk met de professionele en goedkope voegkitten van Brico/Plan-it en ga ook voor een nette afwerking.

Voegkitten kopen en advies

Omdat er nogal veel soorten kit te verkrijgen zijn, is het niet meteen duidelijk welke je nodig hebt voor jouw klussen. Daarom kan je altijd bij een van onze filialen langskomen waar wij jou kunnen informeren over de verschillende voegkitten die er te verkrijgen zijn maar ook over welke soort voegkit het meest geschikt is voor de klus waarmee jij bezig bent. Het kan natuurlijk ook zijn dat je hier al lang en breed over uit bent. Dan is een bezoekje brengen aan onze webshop voldoende en maak je gemakkelijk en snel de keuze uit de verschillende soorten kit die je online kan kopen. Online kopen is gemakkelijk en snel en je kan er van uitgaan dat je bestelling zo snel mogelijk zal worden geleverd.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten