Résinence decoratieve plamuur 'Beton mineral' licht grijs 6kg

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Decoratieve effecten verfRésinence producten
  • Behoeft geen primer
  • Eco-cheques (alleen in de winkel)
  • Schok -en hittebestendig
  • Bedekt en egaliseert tegels en voegen
  • Perfecte hechting

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Decoratieve effecten verfRésinence producten
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

Plamuur 'Beton Minéral' van Résinence is een decoratieve plamuur voor gebruik binnenshuis op meerdere ondergronden zoals muren, wanden, vloeren, meubels, aanrecht, werkbladen, … De speciale samenstelling maakt het direct klaar voor opbrenging zonder primer, en geeft het een extreem hoge bestendigheid tegen krassen, schokken en hitte, voor een duurzame en trendy look.

EAN: 3700441904550

Afwerking
Beton
Kleur
Lichtgrijs
Overschilderbaar na
4 u
Dekvermogen
6 m² / 6 kg
Basis
Water
Droogtijd
Kerndroog in 48 u
Aantal lagen
1 tot 2
Inhoud
6 kg
Toepassing
Alle ruimtes
Gebruik
Beton Minéral' is een decoratieve plamuur voor gebruik binnenshuis op meerdere ondergronden zoals muren, wanden, vloeren, meubels, aanrecht, werkbladen, … De speciale samenstelling maakt het direct klaar voor opbrenging zonder primer, en geeft het een extreem hoge bestendigheid tegen krassen, schokken en hitte, voor een duurzame en trendy look.
GHS05GHS07
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. Na inademing: het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Gemakkelijk thuisbezorgd

Anderen kochten ook